Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko verjamete, da je to ona?

S.P.
05. 04. 2013 16.20
22

Čeprav slavna Britanka Claudia Winkleman svoj dom le redko zapusti nenaličena in neurejena, pa se dobro zaveda, da mora po redni uporabi ličil svoji koži kdaj pustiti tudi dihati. Preberite si, kako se lahko na naraven način tudi sami znebite podočnjakov, utrujen obraz pa hitro znova osvežite.

Claudia Winkleman velja za eno izmed najbolj obleganih medijskih osebnosti v Veliki Britaniji, zato je brezhiben videz zanjo tudi ob vsakdanjih opravilih še kako pomemben. V javnosti jo lahko le redko zasledimo kaj manj urejeno in naličeno kot na televizijskih zaslonih, zato pa so bili številni še toliko bolj presenečeni, ko se je v sredo v Londonu pokazala še v nekoliko drugačni luči. “Kaj se dogaja z našo zvezdo? Videti je, da ji je natrpan urnik res prišel do živega, saj je že na daleč videti precej izčrpana in utrujena, skratka izmozgana,“ je svoje opazke z občinstvom delil Daily Mail.

“Velikih temnih podočnjakov pod njenimi očmi res nismo vajeni, isto pa velja tudi za zabuhel obraz, ki bi lahko zlahka nastopil celo kot posledica bolezni, morda blažjega nahoda,“ so zapisali v nadaljevanju. 41-letnica na kritike tokrat še ni odgovorila, je pa v preteklosti že večkrat pojasnila, da je zaradi pretirane uporabe ličil, brez katerih v njeni karieri preprosto ne gre, njena koža že precej postarana in izmučena, kar je po vsakodnevnem ličenju povsem normalno. “Svoj obraz večino časa skrivam pod goro ličil, kar zagotovo terja svoj davek, k temu pa primore še moja starost, ki ji nikakor ne morem oporekati,“ je na primer pojasnila v enem izmed intervjujev. Čeprav tega vsak posameznik, ki se znajde v podobni situaciji, ne more preprečiti, pa lahko svoj obraz vsaj nekoliko poživimo že s preprosto 'domačo' in naravno osvežitvijo.

Babičin nasvet za osvežitev obraza

Rožmarin velja za močan antioksidant, ki kožo učinkovito obnavlja, spodbuja njeno prekrvavitev, jo poživlja in osveži. Zato vam svetujemo, da za nego svojega obraza uporabite eterično olje ali pa hidrolat rožmarina, ki deluje blago adstringentno, zato je najbolj primeren za nego mešane, mastne in problematične kože. Uporabite ga lahko za čiščenje obraza ali kot tonik za vlaženje, pri uporabi v parni kopeli pa bo odprl vaše pore ter jih očistil, hkrati pa kožo tudi toniziral in še dodatno napel. Z njim prepojite blazinico vate in z nežnimi, krožnimi gibi očistite obraz umazanije in ostankov ličil, lahko pa ga uporabit tudi kot razpršilo za osvežitev obraza, sploh kadar potrebujete zbran, umirjen um. Razpršite ga po obrazu na razdalji 15 cm in počakajte, da se dobro vpije. Po želji lahko nato na obraz nanesete še hidratantno kremo.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602