Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko verjamete, da je to ona?

S.P.
26. 07. 2013 11.35
24

Tuji mediji so se obregnili ob zadnje posnetke ameriške igralke Jennifer Aniston, ki naj bi se v zadnjem času vidno postarala. Lahko tudi vi opazite razliko med tema fotografijama?

Le kdo ne pozna ene najbolj uspešnih ameriških igralk Jennifer Aniston, ki je zaslovela z vlogo Rachel Green v televizijski seriji Prijatelji, s katero si je prislužila kar 2 filmski nagradi – zlati globus ter Sreen Actors Guild Award. Vse od takrat je velika vzornica številnih žensk po vsem svetu, celo zdaj, pri svojih 44, pa še vedno velja za eno najlepših hollywoodskih zvezdnic.

A so tuji mediji v tem tednu sprožili namigovanja, da niti ona ni uspela ubežati prvim posledicam staranja. Otoški tabloid Daily Mail se je obregnil ob njene zadnje fotografije, ki so jih v New Yorku, med snemanjem njenega novega filma Squirrel To The Nuts, ujeli paparaci. Opazili so, da naj bi bila med prvo, na kateri je naličena, in drugo, na kateri je nekoliko manj urejena, velika razlika. “Naličena je bila videti precej mlajša, medtem ko smo na drugem posnetku že lahko opazili izrazite obrazne gubice. No, tudi ona je samo človek, ni pa tako brezhibna, kot bi pričakovali.“

Staranja seveda ne moremo preprečiti, si pa lahko pomagamo z naravnimi antioksidanti, ki znova uravnovesijo tako ravnotežje. Zato vam priporočamo, da uživate čim več hrane bogate z antioksidanti. Največ jih lahko najdete v rumenem ter zelenem sadju in zelenjavi, gozdnih sadežih, jajcih, mleku ter ribjem olju, veliko pa se jih skriva tudi v hladno stiskanih rastlinskih oljih, oreščkih, žitih in stročnicah. Torej hrani, ki je bogata z vitamini A, C in E .

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602