Vizita.si
Na legendarni manekenki se zdi nemogoče najti kakršno koli napako.

Novice

Opazite napako?

L.E.
18. 09. 2012 07.57
3

Cindy Crawford ima 46 let, vendar bi ji prav zlahka pripisali tudi 20 manj. Vas zanima, kako je videti, ko se brez ličil pripelje na letališče, pripravljena na dolg čezoceanski let? Lahko vidite kakršnokoli pomanjkljivost?

Na legendarni manekenki se zdi nemogoče najti kakršno koli napako.
Na legendarni manekenki se zdi nemogoče najti kakršno koli napako.FOTO: Fame

Cindy Crawford ima morda res 46 let, toda teh ne kaže niti, ko se pripelje na losangeleško letališče ter je popolnoma brez ličil, saj se verjetno pripravlja, da bo med dolgim čezoceanskim letom zaspala. Četudi mati dveh otrok deluje nekoliko zaspana, to prav nič ne zmanjša njene privlačnosti. Le kako skrbi zase, da njena polt ostaja tako lepa?

Za revijo Allure je priznala, da je s svojim videzom zadovoljna, toda da si ne dela utvar, da se ni postarala. “Nisem videti, kot sem, ko sem bila stara 23. Če kdo torej objavi mojo najslabšo fotografijo ter napiše, da imam celulit, mi je popolnoma vseeno. Res ga imam in nikoli nisem trdila, da ga nimam.“ Misli, da je tako mladostna ostala, ker je vedno dobro skrbela zase. “Za kožo morate skrbeti že od mladih let. Sama redno skrbim zase, toda hkrati s tem nisem obsedena. Na koncu koncev se bodo stvari spremenile, ne glede na to, koliko boste telovadili ali kakšno kremo boste uporabljali.“ Ni torej priporočljivo, da ste zaradi svojega videza preveč v skrbeh. Navade, ki zavirajo staranje, morajo enostavno postati način vašega življenja. Tako je priporočljivo, da se čim prej naučite zaščititi pred soncem, jesti zdravo in se redno gibati. Kožo negujte z nežnimi sredstvi; če kadite, čim prej prenehajte. “Vsak dan uporabljam kreme z antioksidanti in visokim zaščitnim faktorjem. Enkrat tedensko nanesem masko, enkrat mesečno opravim mikrodermoabrazijo. Mislim, da je na nek način moja koža danes videti boljše, kot je, ko sem bila mlajša. Takrat sem imela še mozoljčke in razširjene pore, toda s skrbno nego, mikrodermoabrazijo, morda celo s staranjem je moja koža postala manj mastna, moja polt bolj enakomerna. Morda je to še zadnje zmagoslavje, preden dokončno začnem razpadati,“ se še zasmeje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587