Vizita.si
Ah te sladke, nedolžne laži! Nikar jim vedno znova ne nasedajte.

Novice

Laži, s katerimi vas želi spraviti v posteljo

S.C.
30. 06. 2012 07.44
14

Nobena novost ni, da so marsikateri moški pripravljeni storiti vse, da bi žensko spravili v posteljo, zato jim natrositi nekaj sladkih laži ni nobena umetnost. Kateri pa so tisti slavni stavki, ob katerih so ženske v hipu nekoliko bližje njegovi spalnici?

Ah te sladke, nedolžne laži! Nikar jim vedno znova ne nasedajte.
Ah te sladke, nedolžne laži! Nikar jim vedno znova ne nasedajte.FOTO: iStockphoto

Samo malce se bova objemala in poljubljala

Kolikokrat ste že padle na isto 'foro'? Vsi vemo, kam pripeljejo objemi in poljubi!

Morala bi se sleči, saj ne bova seksala, rad bi samo čutil tvojo mehko kožo

Ko moški pomisli na seks, ima v mislih samo golo žensko telo. In ni ga moškega, ki bi se goli ženski lahko uprl. Pa ja ne mislite, da boste gole samo ležale ob njem?

Ste prepričane, da vas ne želi le izkoristiti?
Ste prepričane, da vas ne želi le izkoristiti? FOTO: iStockphoto

Zelo težko bi spal z žensko že na prvem zmenku

Skoraj ga ni moškega, ki na prvem zmenku ne bi skočil med rjuhe, če se mu že ponudi priložnost, a tega nikoli ne bo priznal na glas, saj ni niti najmanj romantično. Pravijo, da ženske padajo na romantiko in ob takšni izjavi bi se marsikatera stopila.

Malce je hladno, zleziva pod odejo

Morda je res nekoliko hladneje, toda verjemite, da je on mislil s tem, da vas pod odejo pogreje kako drugače. Da bi pod odejo samo ležal z vami, mu še na misel ne pride.

Prečudovita si, v čast mi bo spati s tabo

Ni je ženske, ki ji ne bi zrasla krila, če ji takšen kompliment podari moški, ki ji je všeč, in tega se predstavniki močnejšega spola še kako zavedajo. Če bodo želeli seks, vas bodo zasuli s komplimenti in za piko na i še dodali, da tega pa res ne govorijo vsaki.

"Saj ne bom nikomur povedal, če tega ne želiš

Moški znajo biti včasih hujši od žensk, kar se tiče širjenja informacij, sploh pa se pred prijatelji radi pohvalijo s svojimi 'trofejami' in po možnosti zgodbo še malce začinijo, tako da nikar ne nasedajte.

Bi rada videla mojega psa?“

Le zakaj bi moški želel, da spoznate njegovega psa? Res pa je, da so prefrigani in se dobro zavedajo, kako so ženske nore na domače ljubljenčke. Le kako bi vas lahko na bolj nedolžen način spravil naravnost v svoje stanovanje. In ko sta že tam ...

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587