Vizita.si
image (28)

Novice

Le kaj je povzročilo kaj takšnega … ?

K.P.
07. 09. 2012 08.21
30

Svetovni mediji poročajo o žalostni zgodbi Kitajke po imenu Lui Huayan, ki si zaradi pomanjkanja denarja ni mogla privoščiti zdravljenja odrgnine, iz katere je postopoma nastalo tole …

Revna Lui Huayan iz kitajskega mesta Ganzhou se sooča s krutim dejstvom, da ji bodo zdravniki po vsej verjetnosti morali amputirati desno nogo, ker si pred časom ni mogla privoščiti zdravljenja odrgnine, ki jo je dobila, medtem ko je nabirala drva za ogrevanje svojega doma. Poškodba je bila povod za gnojno infekcijo v njeni nogi, ki je sicer začela neobičajno otekati že pred petimi leti, takoj po rojstvu njenega otroka. Od maja letos, ko se je poškodovala, pa se je njena noga tako povečala in njeno stanje se je tako poslabšalo, da povratka nazaj ni. Zdravljenja odrgnine si Lui ni mogla privoščiti, ker je njena družina že v globokih dolgovih zaradi zdravljenja moževe tuberkuloze.

Težko je oceniti, kaj pravzaprav je resnični vzrok takšne otekline, saj so se težave začele že pred leti, poškodba pri nabiranju drv pa je očitno prinesla še infekcijo. Morda bi bilo zdravljenje, ko je bila oteklina še v začetni fazi, uspešno, a se je Lui zaradi revščine odločila svoje zdravstvene težave trpeti v tišini, vse dokler ni bilo že prepozno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587