Vizita.si
image (28)

Novice

Le kaj ji je bilo tega treba …

S.P.
23. 11. 2012 08.06
2

Zvezda ameriškega resničnostnega šova Farrah Abraham je po mesecih okrevanja vendarle ponosno razkrila rezultate kar 20 tisočakov vredne lepotne operacije, ki pa so zmedli številne oboževalce. Glede na tolikšno vsoto denarja namreč razlike skorajda ne moremo opaziti.

Farrah Abraham smo do zdaj poznali predvsem po vlogi v priljubljenem ameriškem resničnostnem šovu Teen Mom, ki spremlja najstniške mamice med obdobjem nosečnosti in v prvih letih otrokovega življenja, tokrat pa je zvezdnica poskrbela še za novo dozo publicitete.

Že v preteklosti je namreč javno razglasila svojo odločitev, da bo šla pod nož in spremenila svojo podobo, po dolgih mesecih okrevanja pa je svoje rezultate vendarle pokazala tudi občinstvu pred majhnimi zasloni. "Svoj nos sem sovražila že vse od samega otroštva, saj so me zaradi njegove velikosti ali pa oblike pogosto zbadali in zasmehovali. To je močno vplivalo na mojo samopodobo, zato sem izkoristila priložnosti ter si privoščila lepotno operacijo mojega nosu in prsi, v brado pa so mi vstavili še umeten vsadek, s pomočjo katerega moj obraz določajo še toliko lepše in strožje linije," je z rezultati zadovoljna Farrah.

Sicer pa so kritiki že sprožili razna namigovanja na račun tega, ali je bila operacija resnično tako uspešna ali pa gre zgolj za stran vržen denar. Čeprav naj bi zvezdnica za tovrstne posege odštela kar vrtoglavih 20 tisočakov, večjih sprememb namreč skorajda ne moremo opaziti, a Abrahamova zatrjuje, da je bila cena primerna predvsem visoki kakovosti izbranih strokovnjakov. Kot kaže, je manj včasih res več, saj je presrečna mamica še vedno videti povsem naravna, kar pa dandanes v svetu lepotne kirurgije uspe le še redkim.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587