Vizita.si
Jennifer Hudson

Novice

Soproga presenetila z žgečkljivimi fotografijami

K.P.
11. 09. 2012 09.24
3

30-letna ameriška glasbenica je ena tistih zvezdnic, ki je s svojo preobrazbo šokirala javnost. Izgubila je dobrih 35 kilogramov in svojo novo postavo brez zadržkov zelo rada pokaže celemu svetu.

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson FOTO: Twitter
Ko je bila že dobro poznana po svojih pevskih sposobnostih, je svojemu glasu dodala tudi stas ter presenetila s svojo predanostjo dieti, zaradi katere so se odvečni kilogrami z njenega telesa topili praktično pred našimi očmi. Svojo novo postavo je 30-letna Jennifer Hudson pokazala s ponosom in brez zadržkov, tokrat pa je šla še korak dlje.
Svojo novo postavo ponosno pokaže. Tokrat jo je razgalila na družbenem omrežju.
Svojo novo postavo ponosno pokaže. Tokrat jo je razgalila na družbenem omrežju. FOTO: Twitter

Na družbenem omrežju je objavila svoje fotografije, v katerih je zvezdnicah v modrčku in črnih 'vročih hlačkah' z visokim pasom. Ko so se že vsi spraševali, zakaj je to storila, se je izkazalo, da so bile fotografije namenjene potegovanju za skodelico z avtogramom Davida Otunge, ki je potegovanje za podpisano skodelico prav tako oznanil na družbenem omrežju.

Jennifer in David sta sicer v zakonski zvezi in sta leta 2010 povila svojega prvega otroka. Je pevka s fotografijami le želela na nek način spet očarati svojega soproga ali pa je z malce razgaljenimi fotografijami vselej želela svojim oboževalcem ponuditi malce pogumnejši pogled na njene obline?

Jennifer je v celoti izgubila 36 kilogramov. Njena dieta je vključevala zdravo prehrano, v kateri je po besedah zvezdnice prevladovalo piščančje meso, rjavi riž in veliko zelenjave. Pravi, da se je pri programu Weight Watchers naučila, kaj je uravnotežena prehrana in to upošteva še danes. Njena dnevna rutina je vključevala telovadbo že ob petih zjutraj, nato si je privoščila še nekaj počitka in se zatem vrnila nazaj v telovadnico. Poleg kardiovadbe in vaj za utrjevanje mišic je pevka izvajala tudi vadbe tae-bo. K izgubi kilogramov je pripomogla tudi izbira zdravih navad, na primer ta, da je do svojega nekdanjega stanovanja v 26. nadstropju namesto z dvigalom prišla po stopnicah.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587