Vizita.si
Britney Spears v Zagrebu - 12

Novice

Kako ji je spet uspelo?

L.E.
20. 11. 2011 12.56
20

Britney Spears si je med svojo svetovno turnejo vzela tudi čas zase ter na plaži pokazala, kako ji je spet uspelo izklesati telo. Predvsem pa nas zanima, kako do njenega ploskega trebuščka.

Britney Spears v Zagrebu - 12
Britney Spears v Zagrebu - 12 FOTO: Miro Majcen

Britney Spears zadnje čase trdo dela, njen trud pa se očitno še kako izplača. 29-letna zvezdnica se je v Riu de Janeiru odločila malo sprostiti, zato je z družino obiskala hotelski bazen in pokazala, kako vitka je spet. Poglede je mamil predvsem njen ploski trebušček, ki se mu ni prav nič poznalo, da je njegova lastnica mati dveh sinov.

Pot do trebuščka Britney Spears pa je naslednja: najprej je treba izgubiti maščobne blazinice, ki ga prekrivajo. To pomeni, da ni dovolj, da izvajamo trebušnjake, moramo se tudi dovolj gibati, torej se ukvarjati z aerobno vadbo, ter pojesti toliko kalorij, kot jih lahko tudi porabimo. Pokurite pa jih lahko tudi z dvigovanjem uteži, zato se ne izogibajte niti temu. Ko izvajate trebušnjake, pa ne opravite kar vseh naenkrat. Ko jih naredite deset, si privoščite kratek odmor, zadihajte in nato nadaljujte.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587