Vizita.si
image (28)

Novice

Kakšna sprememba!

K.P.
12. 10. 2012 15.49
10

Zvezdnica resničnostnega šova je nedavno pokazala rezultate diete, ki se je je lotila, ko je zagledala svoje fotografije v kopalkah. Rezultati so osupljivi.

27-letna Josie Gibson je nadvse ponosna na svojo novo postavo, ki jo pokaže z velikim veseljem. Diete in rekreacije se je lotila, ko je zagledala svoje fotografije v kopalkah. "Bila sem v zanikanju glede odvečnih kilogramov in tiste fotografije so me streznile. Nisem mogla verjeti, da tako izgledam. Ko sem stopila na tehtnico, je ta pokazala 90 kilogramov,“ je povedala za revijo Closer. Zdaj nosi konfekcijsko številko 40, reviji Now pa je zaupala: "Zdaj imam občutek, da so tudi moji lasje in koža bolj zdravi. Alkoholnim pijačam sem se odpovedala in si jih privoščim le ob posebnih priložnostih. Zdaj tudi na splošno v življenju naredim veliko več kot prej.“ Odvečne kilograme je Jodie odpravila s spremembo v prehranjevanju in s tako imenovanimi 'primal training' vadbami. Te zahtevajo dobro fizično pripravljenost, ki jo je zvezdnica dobila postopoma. Rezultati pa so se pokazali v nekaj mesecih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587