Vizita.si
image (28)

Novice

Le kako ji to uspeva?

K.P.
01. 11. 2012 09.17
6

Čeprav je na počitnicah, britanska zvezdnica ne počiva. Tudi ob prostih dneh skrbi za svojo postavo, s katero vsekakor privabi pozornost.

Kadar se odpravimo na počitnice, se marsikdo od nas pri prehrani rad malce pregreši in za nekaj dni opusti svojo rekreacijsko rutino. Vendar ne Gemma Atkinson. Britanska lepotica te dni počitnikuje na Arubi, kjer pa ni pozabila na telovadbo, s katero ohranja svoje telo v formi. Zvezdnica pravi, da telovadi šest dni v tednu, saj s telovadbo ne skrbi le za svoj videz, temveč tudi za svoje počutje. "Po jutranji telovadbi se vedno počutim bolje,“ je dejala. Svojo postavo ohranja s kardio vadbo, ki pa jo kombinira s kickboksom, kolesarjenjem in dvigovanjem uteži. Kadar ne more v telovadnico, pravi, da se skakanja čez kolebnico loti kar v svoji hotelski sobi. Za privlačno postavo pa ne skrbi le z vadbo, temveč tudi s prehrano: "Pojem veliko proteinov in zelenjave z ogljikovimi hidrati, na primer riž in krompir.

Kaj zaužiti pred vadbo?

Kar zaužijemo pred vadbo, lahko spodbudi ali upočasni našo vadbo. Fitnes inštruktorica Chris Freytag svetuje, naj se pred vadbo hrani ne odrečemo v celoti, saj zaradi lakote med vadbo nismo tako vzdržljivi in nam zmanjka energije. Uro ali dve pred vadbo je dobro zaužiti manjši obrok, ki naj vsebuje do 1.050 kJ (250 kalorij). Chris pred vadbo rada zaužije banano, jogurt ali rezino polnozrnatega kruha z arašidovim maslom, za zajtrk pa si pripravi polnozrnate kosmiče ali ovseno kašo z rezinami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602