Vizita.si
Miranda pravi, da za svojo postavo trdo gara. Skrbno pazi, kaj je, redno pa tudi telovadi.

Novice

Miranda, le kako ti uspeva?

E. D.
10. 10. 2011 08.58
12

Le nekaj mesecev po porodu se je Miranda Kerr lahko pohvalila z vitko, brezhibno postavo. Zdaj jo je spet postavila na ogled – brez oblek, le v pregrešno dragem nakitu se je fotografirala za eno od priznanih revij. In kako mladi mamici uspeva ostajati v odlični formi?

Miranda Kerr
Miranda Kerr FOTO: Reuters

28-letna supermanekenka Miranda Kerr, žena igralca Orlanda Blooma in mamica 10-mesečnega dečka Flynna, ima kljub nedavni nosečnosti postavo, ki ji jo zavida marsikatera ženska. Njen trebušček je znova ploščat, zadnjica čvrsta in lepo oblikovana, tudi na rokah in stegnih ni sledi o odvečnih nosečniških kilogramih. A če mislite, da gredo za to zasluge kakšnim pregrešno dragim pripomočkom za hujšanje ali celo estetskim kirurgom, se motite, Miranda namreč pravi, da ji vitka postava ni bila kar dana, temveč da mora zanjo trdo garati.

28-letnica, ki se je komaj dva meseca po rojstvu malega Flynna že vrnila v manekenske vode, skrbno pazi, kaj in kako je. Na njenem jedilniku se znajde predvsem ogromno zelenjave, perutnine in rib, ki vsebujejo veliko beljakovin, te pa so potrebne za izgradnjo mišic. Izogiba se mastnim živilom oziroma hrani, ki vsebuje slabe maščobe, ogljikovim hidratom in sladkorju, ki so pri marsikom glavni krivec za odvečne kilograme. Ogromno pa tudi telovadi. Vsaj dvakrat tedensko teče, redno dela tudi vaje z utežmi, s katerimi krepi mišice celotnega telesa. Za lepo oblikovan trebušček obiskuje tudi ure pilatesa, katerega vaje so namenjene prav krepitvi centra telesa, rada pa ima tudi jogo. Skratka, mlada mamica je športno aktivna vsaj štirikrat tedensko po uro in pol, kar se vsekakor pozna tudi na njeni lepo oblikovani postavo. A Miranda pravi, da ji je pri izgubi med nosečnostjo pridobljene teže zagotovo pomagalo tudi dojenje, s katerim ženska porabi veliko kalorij. Tako 28-letnica 10-mesečnega sinka še vedno doji.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587