Vizita.si
Lepotica blesti v vseh pogledih.

Novice

Neverjetno, kaj lahko pokaže

S.C.
27. 07. 2012 07.59
2

Ko je bila priznana ameriška plesalka in igralka pred kratkim opažena v kratkih hlačah, mimoidoči kar niso mogli umakniti pogleda z njenih popolnih nog. Nič čudnega, saj že zaradi narave svojega dela Jenna veliko časa posveča skrbi za svoje telo.

Lepotica blesti v vseh pogledih.
Lepotica blesti v vseh pogledih. FOTO: Facebook

V začetku tedna je bila profesionalna ameriška plesalka in igralka 31-letna Jenna Dewan Lee Tatum opažena na sprehodu s svojimi psi, oblečena v kratke hlače in športno majico, v roki pa je držala steklenico vode. Kot je povedala, na ta način združuje prijetno s koristnim. Med sprehodom namreč telovadi tudi sama, s hitro hojo kuri kalorije, vsake toliko pa si privošči postanek ter naredi nekaj vaj za krepitev telesa. Kot profesionalna plesalka mora biti vedno v vrhunski formi, zato že od malih nog vsak dan nameni kar nekaj časa rekreaciji tudi zunaj treningov.

Ob pogledu na njene brezhibne in natrenirane noge brez celulita niti ni dvoma, da je šport del njenega vsakdana. Prizna, da je pri njenem delu nadvse pomembno, da pazi tudi na prehrano, saj jo kakšen kilogramček preveč lahko hitro stane ali vloge ali jo ovira pri izvedbi nekaterih plesnih točk. Ker se je pred leti zaradi pomanjkanja časa in posledično nepravilnega jedilnika nekoliko poredila, se je odločila preizkusiti veganstvo, eno od oblik vegetarijanstva, ki poleg mesa prepoveduje tudi uživanje drugih izdelkov živalskega izvora. "Še nikoli se nisem počutila bolje," prizna Jenna. "Ne da bi se pretirano trudila, sem izgubila tistih nekaj odvečnih kilogramov, in tudi moja presnova se je popolnoma uredila. Sem srečnejša in bolj samozavestna."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587