Vizita.si
Vitka zvezdnica je vsekakor lahko ponosna na svoje noge.

Novice

Le katera jih lahko s ponosom pokaže?

S.C.
02. 06. 2012 07.43
3

Ameriška igralka je bila nedavno opažena na ulicah Beverly Hillsa, v belih kratkih hlačah pa je razkrila vitke noge brez grama odvečne maščobe.

Vitka zvezdnica je vsekakor lahko ponosna na svoje noge.
Vitka zvezdnica je vsekakor lahko ponosna na svoje noge.FOTO: Fame

Kljub obilici obveznosti 36-letna ameriška igralka Ali Larter, ki je najbolj znana po vlogi v nadaljevanki Heroji, še vedno najde čas za redno telesno vadbo, s katero ohranja svojo vitko postavo. Vsekakor ob pogledu na njene noge marsikatera predstavnica ženskega spola pozeleni od zavisti, saj so lepo negovane, na njih pa ni opaziti niti grama odvečne maščobe.

Mama dveletnega sinka si je v želji, da se čim prej vrne v najboljšo formo, kmalu po porodu omislila osebnega trenerja tenisa. Ne samo da na igrišču kuri kalorije, med igro tenisa se povsem sprosti in pozabi na stresne situacije, sicer pa ima najraje tek v naravi. “Najboljši trening za oblikovanje telesa je vsekakor kombinacija vadbe z utežmi ter kardio vadbe. Sama še najpogosteje tečem, saj se mi zdi, da na ta način pokurim največ kalorij, hkrati pa preizkušam tudi svojo vzdržljivost. Pomembna je pravšnja mera, ne želim namreč, da bi bila povsem mišičasta, pa tudi koščena ne,“ pove Ali.

Očitno ji je predpisan trening, ki ji ga je sestavil osebni trener, pisan na kožo, saj na njenem telesu ni zaznati grama maščobe, pa tudi mišice preveč ne izstopajo. Res pa je, da si samo s telovadbo skoraj ni mogoče izoblikovati takšne postave, potrebno je paziti tudi pri prehrani. Ali prisega na minimalen vnos ogljikovih hidratov, predvsem se jih izogiba v popoldanskih in večernih urah, raje jih zaužije dopoldan, ko ve, da je pred njo naporen trening. Kot večina zvezdnic se tudi privlačna blondinka še kako dobro zaveda, da je za popolno telo potrebno veliko discipline, vztrajnosti, odrekanja in trdega dela.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587