Vizita.si
image (28)

Novice

Le kje se bo ustavila?

S.P.
22. 11. 2012 08.12
17

Videti je, da se priljubljena ameriška pevka Christina Aguilera prav požvižga na odvečne kilograme, saj je teh iz dneva v dan več. Se tudi vam zdi, da bi morala vendarle začeti skrbeti za svoje zdravje?

Nadarjena ameriška filmska in televizijska igralka ter izjemno talentirana pevka, katere vokal še danes neustavljivo podira vse glasbene lestvice, se že mesece bori z odvečnimi kilogrami, ki so močno spremenili videz nekdaj izjemno vitke Christine Aguilere.

Vendar pa nič ne kaže na to, da bi se stanje v bližnji prihodnosti utegnilo spremeniti. Na priznani podelitvi nagrad za glasbene dosežke American Music Awards 2012 je znova presenetila s še bolj polno postavo in omamnimi oblinami, ki jih pri njej zagotovo nismo bili vajeni.

V zapeljivih oblačilih je med sprehodom po rdeči preprogi popolnoma obnorela občinstvo, ki se za njene težave sploh ni zmenilo, sama pa trdi, da je z novimi oblinami za zdaj povsem zadovoljna. “Medtem ko so me mnogi kritizirali in mi govorili, da sem predebela, sem se sama sebi v resnici zdela že malce preveč koščena in ploska, zato sem svoje izpopolnjeno telo z veseljem sprejela. Sicer je trajalo kar nekaj časa, da sem res prišla do tega sklepa, a se v svoji koži trenutno počutim naravnost fantastično. Menim, da sem zdaj veliko bolj ženstvena, posledično pa tudi samozavestna in zadovoljna sama s seboj, kar zagotovo ne more biti slab znak. Moj partner in sin me ljubita takšno, kot sem, in to je edino, na kar se sama dejansko oziram“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587