Vizita.si
image (28)

Novice

Legendarna igralka šokirala na počitnicah

S.P.
22. 05. 2013 15.22
20

Čeprav Sharon Stone še vedno velja za eno najlepših žensk na svetu, zlobni jeziki namigujejo, da naj bi jo staranje že precej ''zdelalo''. Kaj pa vi porečete na nenaličen obraz 55-letne zvezdnice?

Videti je, da svetlolasa lepotica, ki še danes velja za eno najlepših zvezd Hollywooda, starostnih sprememb na obrazu kaj kmalu ne bo več mogla zakrivati tako uspešno kot nekoč, je zapisal britanski tabloid Daily Mail. Na koži Sharon Stone, dobitnice zlatega globusa za najboljšo igralko in tudi nominiranke za oskarja (nominacijo si je prislužila z glavno vlogo v filmski uspešnici Prvinski nagon, s katero se je prebila med hollywoodsko elito), so spet opazili nekaj gubic ter starostnih peg, kar je že predramilo zlobne jezike.

“Ker ni bila naličena, smo lahko zlahka opazili, da je njena koža vidno postarana, ohlapna in gubasta, vse več pa je tudi temnih madežev, še posebej na čelu,“ so se obregnili ob njen naraven videz. Paparaci so jo tokrat ujeli v Cannesu, ravno malo pred tem, ko se je v torek odpravila na filmski festival, pred tem pa še na jahti italijanskega mogotca Roberta Cavallija. “Ob pogledu nanjo smo v zadnjem času pogosto šokirani, saj si jo še vedno predstavljamo kot zapeljivo mladenko, kar pa že dolgo ni več. Razumljivo, saj šteje vsaj desetletje več kot takrat, ko smo jo občudovali na malih zaslonih.“ Glede na to, da je Stonova letos dopolnila že 55 let, pa moramo priznati, da je za svojo starost še vedno videti več kot fantastično.

Staranje upočasnjuje z izbrano prehrano ...

Sharon ima očitno veliko srečo, saj naj bi ji pri ohranjanju mladostnega videza pomagali predvsem dobri geni, se pa ob tem seveda drži tudi zdravega življenjskega sloga. Ob tem, da redno telovadi in ne kadi, prisega tudi na ustrezno prehrano. “Nikoli ne uživam kofeina, alkohola, čebule, česna ali katere koli druge začimbe, saj svojo hrano rada uživam takšno, kot je, pripravljeno brez olja ter drugih mastnih stvari, najraje kar kuhano,“ je pojasnila in dodala, da se rada drži tudi ločevalne diete. “Nisem vegetarijanka. A pride do tega, da kakšen teden sploh ne uživam mesa, potem pa nekaj dni jem samo meso, in to brez vseh mogočih prilog. Omak sploh ne maram, če pa jem solato, riž ali krompir, si to privoščim ob posameznih dnevih in kot ločen obrok. Drugače od mnogih nisem velika privrženka vode, veliko raje imam na primer zeliščni čaj, ki ima zares blagodejen učinek na mojo kožo,“ je za spletni medij Diet Weight Lose pojasnila igralka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602