Vizita.si
image (28)

Novice

Lepo popoldne se je spreobrnilo v pravo moro ...

K.P.
12. 10. 2012 08.06
4

Mali Nikhil se je z babico odpravil v živalski vrt, kjer sta nameravala preživeti prijetno popoldne, a to se je spreobrnilo v pravo moro, ki je oba zaznamovala za celo življenje.

2-letni malček Nikhil iz Indije se je z babico Balamani odpravil v živalski vrt v indijskem mestu Bellary. Obetalo se jima je prijetno popoldne in niti v sanjah si nista mogla predstavljati, da ju bo izlet zaznamoval za vedno. Ogledala sta si tamkajšnje živali, med njimi tudi tigra, naslednje živali na ogledu pa so bili jeleni. Babico je nekaj zamotilo, zaradi česar ni bila pozorna na to, kaj počne njen vnuček, ki se je napotil tigru dat malo svoje čokolade. Ko je malček iztegnil ročico, v kateri je držal čokolado, v notranjost kletke proti tigru, ga je žival zgrabila z zobmi in ga želela zvleči k sebi. "Nekaj me je zamotilo in nisem videla, da je šel Nikhil h kletki in dal roko skozi rešetke," je povedala pretresena babica. Ker je Nikhila žival vlekla v notranjost kletke, je nekajkrat z glavo udaril v rešetke, kar je pustilo brazgotine. Dogajanje so opazili drugi obiskovalci živalskega vrta in prestrašili tigra, da je malčka izpustil. Kljub vsemu je mali Nikhil ostal brez večine svoje leve roke. Po poročanju spletnega portala Hindu so zaposleni v živalskem vrtu nad dogodkom zgroženi, krivdo prelagajo na babico, ki naj bi slabo pazila na otroka, bodo pa postavili zaščitno ograjo, da se ljudje ne bi mogli zverem približevati. Razmišljajo tudi o tem, da bi pomagali financirati stroške zdravljenja in družini izplačali odškodnino.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587