Vizita.si
Nekdanja miss Argentine je umrla zaradi lepotne operacije zadnjice.

Novice

Operacija zadnjice jo je stala življenja

Ni.J.
01. 12. 2009 09.43
0

Nekdanja miss Argentine, 38-letna Solange Magnano, je zaradi pljučne embolije umrla tri dni po lepotni operaciji zadnjice.

Nekdanja miss Argentine je umrla zaradi lepotne operacije zadnjice.
Nekdanja miss Argentine je umrla zaradi lepotne operacije zadnjice. FOTO: Facebook
Solange je ženska, ki je imela v življenju praktično vse. Zdaj pa je mrtva, ker je želela imeti nekoliko bolj čvrsto zadnjico,“ pravi modni oblikovalec in Solangin dober prijatelj Roberto Piazza.

Za operacijo pa se je odločila le zato, ker so ji zdravniki trdili, da je povsem rutinska in da ne more priti do hujših zapletov,“ dodaja še eden od Solanginih prijateljev in njen sodelavec iz modnega sveta Guillermo Azar.

Solange Magnano je bila za miss Argentine razglašena leta 1994. Pri 38 letih se je mati osemletnih dvojčkov odločila za lepotno operacijo v Buenos Airesu v upanju, da ji bodo kirurgi pomagali do lepše zadnjice. Po operaciji, ki je sicer potekala povsem normalno, so jo še isti dan pustili domov, a se je morala že takoj naslednji dan vrniti. Tekočina, ki so ji jo vbrizgali v zadnjico, je namreč prišla v njena pljuča in možgane ter povzročila pljučno embolijo. Solange je zato tri dni po operaciji umrla.

Juan Carlos Seiler, predsednik združenja plastičnih kirurgov v Buenos Airesu, pa o zapletu pravi, da po njegovem mnenju zdravnik, ki je opravil poseg, ni bil “pravi profesionalec“ iz priznanega centra plastičnih kirurgov in, da je zato prišlo do nepravilnosti.

Do zapletov naj bi prišlo zaradi neizkušenosti lepotnega kirurga, ki je vodil operacijo.
Do zapletov naj bi prišlo zaradi neizkušenosti lepotnega kirurga, ki je vodil operacijo.FOTO: iStockphoto

V Argentini so leta 2008 opravili približno 50.000 plastičnih operacij, kar je 60 odstotkov več kot leta 2003. Število tujcev, ki se odločajo za lepotne operacije se še povečuje, razlog pa se skriva v sorazmerno nizkih cenah posegov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587