Vizita.si
Lily je priznala, da se je na začetku svoje glasbene poti borila z bulimijo.

Novice

Lily Allen: Bruhala sem po vsakem obroku!

E. D.
09. 03. 2011 09.32
0

25-letna Lily Allen, ki se je že pred časom poslovila od glasbene industrije, je odkrito spregovorila o motnjah hranjenja, s katerimi se je spopadala na začetku glasbene kariere. ''Bruhala sem po vsakem obroku,'' je priznala.

Lily Allen
Lily Allen FOTO: Reuters

Da lahko zvezdništvo terja visok davek, je že na začetku kariere ugotovila mlada Lily Allen. Prepričana, da mora biti vitka in zapeljiva ter da jo morajo drugi občudovati in hvaliti, je zabredla v začaran krog motenj hranjenja. ''Na neki točki tistega poletja, ko sem razvila motnje hranjenja, sem bruhala po vsakem obroku,'' je povedala. ''To je nekaj, na kar nisem ponosna. A takrat je veliko ljudi pristopilo do mene in mi reklo, kako dobro sem videti. Takrat sem bila tudi na naslovnicah mnogih revij, zraven pa so bili komentarji kot na primer: 'Lily je videti čudovito – izgubila je toliko kilogramov.' In tudi sama sem mislila, da sem videti odlično.''

Lily Allen
Lily Allen FOTO: pacificcoastnews.com

A ne le komplimenti mimoidočih in hvale v revijah, samozavest in občutek moči ji je dvigalo tudi dejstvo, da je lahko nosila drobcena, ozka oblačila, v katerih se je počutila kot kraljična. Vendar so bili vsi ti občutki le trenutni in površinski, globoko v sebi je bila zaradi nenehnega obremenjevanja s hrano, postavo in kilogrami precej nesrečna. ''Nisem bila srečna, resnično ne. Želela sem biti najbolj suhljata in najbolj drobna oseba na svetu, a zavedala sem se, da tega ni mogoče doseči, ne da bi bila nesrečna. Preveč rada sem namreč imela hrano,'' je še razkrila.

Potem pa se je zavedela, da noče končati kot nekateri drugi zvezdniki, ki so jih ugonobile bodisi motnje hranjenja bodisi droge oziroma alkohol. Tako se je odločila, da se poslovi od glasbene industrije in zaživi umirjeno življenje, daleč stran od fotografskih objektivov, kamer, takšnih in drugačnih pritiskov in pričakovanj. ''Ljudje, ki so slavni in uspešni in ki živijo v tem norem svetu zvezdništva, pogosto umirajo precej mladi – ali naredijo samomor ali jih pokopljejo droge. Brez zamere, a jaz nočem tako končati. Hočem se poročiti, imeti otroke, jim pripravljati sendviče …'' pravi Lily, ki je, potem ko je končala z glasbeno kariero, skupaj s sestro v Londonu odprla trgovino z oblačili, in skuša svoje življenje živeti čim dlje od radovednih oči javnosti.

Lily Allen pa še zdaleč ni edina zvezdnica, ki je imela težave z motnjami hranjenja. Poglejte fotogalerijo suhljatih zvezdnic in preverite, kaj so o svoji koščeni postavi povedale same.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587