Vizita.si
image (28)

Novice

Lindsay, pa ne že spet …

L.E.
20. 08. 2012 13.42
13

Mnogi so že davno pozabili, da je bila Lindsay Lohan nekoč tako prikupno rdečelase dekle. Dandanes skoraj nič, kar stori, ne utiša zlobnih jezikov.

Lindsay Lohan je že spet na vseh naslovnicah svetovnih medijev. pa ne zaradi svojega dela, temveč zaradi svojih prostočasnih aktivnosti, ki skoraj nenehno razburjajo, če ne koga drugega pa zlobne jezike. Tokrat je strasti razvnela fotografija, ki so jo paparaci posneli, medtem ko je igralka nakupovala. Sicer zelo privlačna zvezdnica se res ni oblekla na način, ki bi poudaril vse dobre strani njene postave. Malo neprevidnosti je tako razkrilo maščobne blazinice, ki so se, četudi je tako mlada, vseeno nabrale okoli trebuščka, pa tudi nekoliko povešene prsi. Medtem ko je povsem nepravično, da bi bila ženska obsojana zaradi slednjega, saj je to konec koncev posledica vsem dobro znane gravitacije, bi malo bolj zdravo življenje zagotovo hitro izbrisalo prav vsak gram odvečne maščobe okoli njenega pasu. Lindsay jih le ima komaj 26, zato starost ne more biti njen izgovor. Presnova se z leti upočasnjuje, toda v mladosti imamo lahko lepo postavo že z zelo malo truda.

Pot do ravnega trebuščka je načeloma preprosta; težava nastane, kadar nimamo dovolj časa in volje, da bi se začrtane poti strogo držali. Mnogi za povrh le stežka takoj povsem spremenijo svoj način življenja, zato je v takih primerih bolje, da se spreminjanja navad lotijo počasi, namesto da prehitro obupajo. Kot vedno ponavljamo, je prava pot samo ena: nekaj redne telovadbe (vsi imamo trebušne mišice, naučiti se jih moramo le uporabljati) in veliko zdrave prehrane, zaradi katere nato ne nastajajo maščobne blazinice, ki prekrijejo tudi najlepše oblikovane mišice. Da se te ne bi kopičile, morate jesti uravnoteženo. Ne smete izpustiti zajtrka, nato morate imeti čez dan še štiri manjše obroke, vendar zadnjega vsaj uro ali dve pred spanjem. Takrat telo hrane namreč ne more več spremeniti v svoje gorivo, zato jo lahko shrani samo kot maščobo. Seveda pa ravnemu trebuščku zelo škodi tudi kajenje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587