Vizita.si
image (28)

Novice

Kontroverzna lepotica še enkrat presenetila

L.E.
02. 07. 2013 08.06
2

Ko je Lisa D'Amato doživela hud padec, zaradi katerega si je močno poškodovala obraz, se je že prestrašila, da je njenih sanj, da postane manekenka konec. Toda sedaj, ko je srečno okrevala, pravi, da si je všeč celo bolj kot prej.

Lisa D'Amato je zaslovela z zmago v resničnostnem šovu Naslednji ameriški top model (America's Next Top Model). To je Američanki, ki se je med snemanjem pokazala kot izrazito kontroverzna, odprlo marsikatera vrata, vendar bi jo prav neizmerna energija, ki jo je pokazala med tekmovanjem za najbolj obetavno manekenko, nedavno skoraj stala lepote, s katero si služi denar. Tragična nesreča se je končala tako, da je imela Lisa na več mestih zlomljen nos, poškodovala pa si je tudi čelo, ustnice in brado.

Ko so jo odpeljali v bolnišnico, jo je sprejel tudi plastični kirurg. Skupaj sta se odločila, da bosta njen nos popravila tako, da ga ne bosta le rekonstruirala, temveč tudi malo popravila. Čeprav se je na začetku, ko se je tako močno poškodovala, zelo ustrašila, je sedaj zadovoljna, da ima nos, ki se ji zdi prav popoln. "Nos, kot ga imajo Disneyeve princese," se pošali za revijo People. "Prej nisem imela ravno najlepšega nosu na svetu, sem pa bila zaradi njega videti nekaj posebnega. Sedaj mi je kirurg nos res polepšal. Prav lep majhen nosek je."

Manekenka se je sicer poškodovala na način, ki je bil prav nesrečen. Med snemanjem filma je med druženjem z ekipo hodila po rokah ter padla na glavo ter se poškodovala še huje, ker je na njej nato pristal še sodelavec, ki je počel nekaj podobnega. "Izvajali smo različne vragolije, nič posebnega ali nevarnega, ko se je naenkrat zgodila ta trapasta nesreča," pove. Ko so jo odpeljali na urgenco, sicer pravi, da se je poskušala o svoji prigodi šaliti, vendar jo je bilo vseeno zelo strah, kakšen bo njen obraz, če ji zdravniki ne bodo mogli pomagati. "Vsi okoli mene so bili dobesedno šokirani in zelo zaskrbljeni." Lisa ni želela postati panična, toda ko je videla, da so njene roke povsem krvave, je tudi njo stisnilo pri srcu. "Takrat sem se pričela jokati," se spominja. Na njeno srečo se je vse končalo dobro. Prestala je sicer veliko bolečin, vendar ima sedaj vsaj nos, s katerim je veliko bolj zadovoljna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602