Vizita.si
image (28)

Novice

Manekenka se je res spremenila

L.E.
22. 05. 2012 13.59
5

Nekoč je bila ena vitkejših manekenk, danes je zadovoljna s svojo mnogo bolj polno postavo. Jodie Kidd pravi, da se ji po porodu sploh ne mudi s kakršnim koli hujšanjem.

Jodie Kidd je bila nekoč izjemno uspešna manekenka; deset let pozneje je po rojstvu svojega prvega sina povsem zadovoljna z nekaj odvečnimi kilogrami. Čeprav je od njenega poroda minilo osem mesecev, pravi, da na kakršno koli hujšanje niti ne pomisli. Pravzaprav meni, da so zvezdnice pod prevelikim pritiskom, da bi imele takoj po rojstvu otroka spet popolno postavo. Kadar vidi, kaj jim uspe, je kar šokirana. "Vsi smo različni. Jaz se za kaj takega ne bi niti trudila, to nisem jaz. Tudi ena od mojih prijateljic je rodila pred dvema tednoma ter se že lotila hujšanja. Hotela sem jo vprašati, ali je normalna. Toda nekaterim to ustreza. Jaz jih ne obsojam. Sama sem po osmih mesecih še vedno bolj mlahava." Trdi tudi, da se niti ne tehta. Ve le, da nosi oblačila s konfekcijsko številko 42.

Odkar ima sina, 33-letnici postava ni prioriteta. Čeprav ima v omari še vedno tudi svoja stara oblačila, se ji ne mudi, da bi se spet spravila vanje. "Glede tega sem povsem sproščena. Vem le, da sem dobri dve konfekcijski številki močnejša, kot sem bila pred porodom. Toda prepričana sem, da se bom prej ali slej vrnila na staro težo," pravi. Angležinja uživa v materinstvu in z ničimer ne pretirava. Prehranjuje se normalno, redno plava. "Plavanje je odlična telovadba za celo telo. Če obiskuješ telovadnico, moraš po drugi strani delati eno vajo za zadnjico, drugo vajo za trebuh, tretjo za noge." Priznava tudi, da materinstvo ni ravno najlažja stvar na svetu. "Nove matere morajo prenesti veliko pritiskov, toda najhuje je, če so zaradi tega v večjem stresu. To je slabo tako zanje kot za otroka."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587