Vizita.si
Pred božičem jo je prestrašila novica, da je bil na njeni nogi odkrit tumor. Na srečo so nove preiskave pokazale, da je benigen.

Novice

McCartneyjevi bivši odkrili tumor

L.E.
18. 01. 2012 08.13
1

Prav pred božičem je Heather Mills, nekdanja žena Paula McCartneyja, prejela slabo novico. Slikanje z magnetno resonanco je na njeni nogi zaznalo tumor.

Pred božičem jo je prestrašila novica, da je bil na njeni nogi odkrit tumor. Na srečo so nove preiskave pokazale, da je benigen.
Pred božičem jo je prestrašila novica, da je bil na njeni nogi odkrit tumor. Na srečo so nove preiskave pokazale, da je benigen.FOTO: Reuters

44-letna Heather Mills, ki se je leta 2008 ločila od slavnega Paula McCartneyja, je božič preživela tako, da je v strahu za svoje življenje čakala na ponovno slikanje z magnetno resonanco. Prvo je namreč pokazalo, da je na vrhu njene amputirane leve noge nastal tumor.

Heather je imela srečo, da so jo sploh slikali z magnetno resonanco. To je bilo nujno, ker se je poškodovala med smučanjem. V alpskem smučanju invalidov namerava namreč tekmovati za evropski pokal, nekoč morda celo na paraolimpijskih igrah. Svoje sanje bo morda lahko uresničila, saj je novo slikanje z magnetno resonanco pokazalo, da tumor ni rakav – temveč benigen. V osnovi tumorje delimo na benigne in maligne. Vsi nastanejo, ker se celice začnejo nenadzorovano deliti. Vendar se benigni ne vraščajo v sosednja tkiva in zato niso nevarni, saj jih je mogoče s kirurškim posegom povsem odstraniti. Maligni tumorji se po drugi strani lahko zelo hitro razširijo. Imenujemo jih tudi rak. Zdravniki so Heather celo povedali, da je z benignim tumorjem živela že nekaj časa.

Heather je medijem zaupala, kako zelo se je ustrašila. "Na srečo se je vse odvilo precej hitro in sem sedaj dobro. Tumor je bil benigen, in ne rakav." Njeno življenje se je nekoč že spremenilo skoraj čez noč. Bila je manekenka, ko je doživela prometno nesrečo, zaradi katere so ji morali amputirati nogo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587