Vizita.si
''Če nama to uspe, je to najboljša potegavščina, kar sva jih izvedla,'' sta se v etru ob smehu pogovarjala Michael Christian in Mel Greig.

Novice

Medicinska sestra po nesreči razkrila podrobnosti zdravstvenega stanja Kate Middleton

K.B.
05. 12. 2012 13.42
22

Potem ko je svetovne medije zajela novica, da so vojvodinjo Cambriško v bolnišnici sprejeli zaradi hude oblike jutranje slabosti (hiperemeze), so se mnogi novinarji trudili pridobiti čim več informacij o njenem zdravstvenem stanju. A najdlje sta zagotovo šla radijska voditelja slabo poznane radijske postaje 2Day FM.

''Če nama to uspe, je to najboljša potegavščina, kar sva jih izvedla,'' sta se v etru ob smehu pogovarjala Michael Christian in Mel Greig.
''Če nama to uspe, je to najboljša potegavščina, kar sva jih izvedla,'' sta se v etru ob smehu pogovarjala Michael Christian in Mel Greig. FOTO: YouTube
Radijska voditelja Michael Christian in Mel Greig s sydneyjske radijske postaje 2Day FM sta pod pretvezo, da sta angleška kraljica in princ Charles poklicala v bolnišnico King Edward VII in povprašala zdravniško osebje po zdravstvenem stanju Kate Middleton.

Medtem ko so ju brez vprašanj vezali k osebni medicinski sestri vojvodinje, sta navdušeno priznala: ''Če nama to uspe, je to res najbolj preprosta potegavščina, kar sva jih kdaj izvedla.'' Kmalu se je na telefon javila medicinska sestra in jima brez zadržkov odgovorila na vsa njuna vprašanja o počutju Kate Middleton. "Trenutno spi in imela je mirno noč, dali smo ji nekaj tekočine za rehidracijo, saj je bila ob prihodu v bolnišnico zelo dehidrirana. Trenutno je stabilna."

Voditelja je še zanimalo, kdaj bi bil pravi čas, da jo prideta obiskat, sestra pa je odgovorila: "Predlagam, da enkrat po 9. uri, saj jo bo zjutraj obiskal zdravnik, nato pa bo pripravljena za obiske." Povedala je tudi nekaj podrobnosti o obisku Williama in to, da je vojvodinja bolje, a da veliko spi in se znova zbuja.

Osebje bolnišnice je bilo šokirano, ko so izvedeli, da je šlo le za potegavščino, in so se za nevšečnosti že opravičili kraljevi družini. Sicer so iz kraljeve palače že sporočili, da se Kate počuti veliko bolje. Kot kaže, bo vojvodinja po dveh dnevih hospitalizacije bolnišnico lahko zapustila predčasno.

Spomnimo:

Vojvodino Cambriško so v bolnišnico sprejeli zaradi hude oblike jutranje slabosti, ki se imenuje hiperemeza (hyperemesis gravidarum) in je nevarna, ker prihaja do krčevitega bruhanja in posledično do omotice ter dehidracije, kar pa lahko škodi plodu. Takšna slabost je posledica povišane vrednosti nosečniškega hormona hCG (human chorionic gonadotropin) in je pogosto prisotna pri večplodni nosečnosti, zato mnogi mediji že namigujejo, da bi bila lahko vojvodina noseča z dvojčki ali trojčki.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587