Vizita.si
Meghan je Princu Harryju prepovedala pitje alkohola, čaja in kave, trdi vir blizu kraljeve družine.

Novice

Meghan svojemu možu 'prepovedala' pitje alkohola

K.B.
01. 01. 2019 19.25
2

Meghan je Princu Harryju prepovedala pitje alkohola, čaja in kave, trdi vir blizu kraljeve družine. Nekdanji ljubitelj zabav se je menda iz sočutja do svoje noseče žene že odpovedal pitju alkohola in namesto tega raje pije mineralno vodo, poroča Sunday Express.

Meghan je Princu Harryju prepovedala pitje alkohola, čaja in kave, trdi vir blizu kraljeve družine.
Meghan je Princu Harryju prepovedala pitje alkohola, čaja in kave, trdi vir blizu kraljeve družine.FOTO: Profimedia

Vse od kar je vojvoda Susseški vstopil v poročni jarem, je prevzel tudi veliko bolj zdrave navade. Po poročanju tujih medijev se je teh držal tudi med božičnimi prazniki, kar so opazili v kraljevi družini. Vir blizu kraljeve družine je za Sunday Express povedal: ''Glede na to, da je bil včasih kar dober pivec alkohola, in to vse od svojih mladih najstniških let, je to sedaj kar velik dosežek.''

37-letna Meghan je Harryju predstavila jogo, ki jo tudi sama rada izvaja in ga spodbudila, da pogosteje telovadi. Pokazala mu je drugačen način spopadanja s stresom, trdi vir blizu kraljeve družine. Nova oblika vadbe in manj pitja alkohola pa je privedlo do tega, da prijatelji 34-letnega Harryja pogosto opazijo, da je bolj umirjen in sproščen. ''Vse, kar je naredila je bilo, da mu je pokazala, kako lahko živi drugače in kot kaže, je postal velik ljubitelj bolj zdravega načina življenja. Sedaj uživa zdravo hrano, ne zastruplja več svojega telesa, redno telovadi, dela nekaj joge in je veliko bolj srečen.''

Meghan je svojemu možu pokazala, kako lahko živi bolj zdravo in srečno življenje.
Meghan je svojemu možu pokazala, kako lahko živi bolj zdravo in srečno življenje.FOTO: Profimedia

Oktobra letos je bil Harry opažen, ko je med večerjo v hotelu Grand Pacific Hotel nazdravljal z vodo in ljudje so pohvalili, kako lepo je, da je na ta način podprl svojo nosečo ženo. Dejstvo je, da je Meghan precej pretresla kraljevo družino, od kar se je poročila s Princem Harryjem v gradu Windsor v maju. A kot kaže predvsem v pozitivnem smislu. Menda je marca letos Princa Harryja celo prepričala, da je prenehal kaditi, pogosteje pa je pričel tudi telovaditi, da bi znova pridobil 'močno telo vojaka'.

Nova bolj zdrava verzija Harryja je daleč od tega, kar smo lahko videli leta 2012, ko so ga fotografirali na pol golega v hotelski sobi v Las Vegasu ali leta 2011, ko ga je kamera ujela, ko je popolnoma oblečen skočil v bazen na zabavi na Hvaru. Kot kaže, je njegovih 'žurerskih' dni konec, a videti je, da v tem prav uživa.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587