Vizita.si
image (28)

Novice

Mel C: Bila sem najgrše dekle v ozadju

Ni.J.
16. 04. 2012 09.00
17

Melanie C, nekdanja članica britanske pevske skupine Spice Girls, je spregovorila o svojem počutju v času, ko je bila skupina na vrhuncu uspeha. Čeprav naj bi to bilo obdobje sreče in veselja, zanjo ni bilo tako.

Imela je več milijonov oboževalcev in marsikatera najstnica je sanjala o tem, da bi bila takšna kot ona, a vendar se Melanie C, krajše Mel C, v času vrhunca skupine Spice Girls ni počutila dobro v svoji koži. Pravi, da se je v skupini počutila osamljeno in zapostavljeno, še bolj pa so jo motile govorice o njeni teži, prehranjevanju in spolni usmerjenosti.

Mel C je v pogovoru s psihologinjo Pamelo Stephenson za Channel 4 razkrila, da je v skupini vedno veljala za najmanj privlačno in tisto, ki nikoli nič ne naredi. “Veljala sem za agresivno in možačo,“ je povedala. “Ljudje so se spraševali o moji spolni usmerjenosti in name gledali kot na najmanj aktivno, saj veste, najgrše dekle v ozadju, ki ne dela nič. Ko sem se tega začela zavedati, sem občutila močno razočaranje. Mislim, da je to močno vplivalo na mojo samozavest.“

Danes 38-letna Mel C se je v letih vzpona in vrhunca skupine tudi veliko obremenjevala s svojo podobo. Imela je namreč občutek, da nima nadzora nad svojim življenjem in da jo ljudje ocenjujejo zgolj na podlagi videza. Tako je bila leta 1996, ko je bila stara 22 let, obsedena s hujšanjem in stradanjem ter telesno vadbo, saj je, kot pravi, le tako imela občutek, da nadzoruje vsaj del svojega življenja. “Da bi se zredila, je bil moj največji strah,“ je še povedala. Vse to pa je vodilo zgolj v depresijo in razvoj motnje hranjenja. Pred časom je za She Magazine dejala, da se je dolgo borila z bulimijo, s težo in videzom pa se je nehala obremenjevati šele, ko je zanosila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587