Vizita.si
image (28)

Novice

Michael Jackson si je dal odrezati del uhlja!

K. B.
12. 06. 2009 11.57
6

Michael Jackson je z lasmi poskušal skriti del manjkajočega levega uhlja, a trenutek nepozornosti je bil za paparace dovolj. Razkrili so uhelj, na katerem manjka del kože in hrustanca. Z njima so namreč lepotni kirurgi skušali ponovno oblikovati Jackov nos.

Prvo preoblikovanje nosu in presaditev tkiva so zdravniki Jacksonu opravili že leta 1990. Na zadnji fotografiji pa se dobro vidi, kako pevcu sedaj manjka spodnji del levega uhlja, ki si ga je dal vgraditi v nos.

To je le ena izmed številnih lepotnih operacij že iznakaženega Michaela Jacksona. Čeprav Jacko ni bil nikoli izrazito temne polti, pa je v začetku osemdestih njegova koža začela opazno bledeti. Diagnosticirali so mu vitiligo (izgubo pigmentacije) in lupus, bolezen, ki se odraža tudi na koži, in "uradno" je postal občutljiv na svetlobo.

Od takrat se ni več ločil od temnih očal, začel se je "lepšati" z debelimi plastmi svetlega pudra, njegov obraz pa se je še naprej spreminjal. Sledile so lepotne operacije nosu, čela, ustnic in ličnic, ki so vedno bolj iznakažale njegov obraz. Danes Jacko z masko spretno skriva svoj obraz, ko pa paparacem uspe v objektiv ujeti le del obraza, fotografije obkrožijo svet.

Ni pa edini, ki pretirava z lepotnimi operacijami. Spomnite se samo modne oblikovalke Donatelle Versace. Kljub temu pa Michael Jackson zagotovo ostaja kralj bizarnih lepotnih operacij.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587