Vizita.si
image (28)

Novice

Lahko verjamete, da je to ona?

S.P.
14. 08. 2013 13.21
3

Britanski mediji so se obregnili ob zadnje fotografije slavne igralke Emme Watson, ki je v spremstvu prijateljice pokazala svoj pravi obraz. Je nenaličena še tako popolna kot sicer?

Emma Watson je z vlogo brihtne Hermione Granger zaslovela kot ena najobetavnejših mladih igralk, s čimer je močno razširila svoj krog oboževalcev. In prav ti ne bi mogli biti bolj presenečeni, ko so na običajno petkovo popoldne imeli priložnost zvezdnico videti na lastne oči. V družbi prijateljice se je namreč večino dneva sprehajala po Londonu, kjer pa je mimoidoči, ker se ni naličila in je bila precej manj urejena, kot običajno, skorajda ne bi prepoznali.

“Ljudje se nanjo sploh niso ozirali, saj se je popolnoma pomešala v množico. No, vsaj dokler se okrog nje ni začela zbirati gruča paparacev,“ je poročal britanski tabloid Daily Mail. “23-letnica za razliko od takrat, kadar nastopi na rdeči preprogi, tokrat ni pretiravala z ličili,“ so še opazili in jo pohvalili, da je s tako čisto ter brezhibno kožo prava naravna lepotica. Kot je za tuje medije povedala že večkrat, ji sploh v poletnem času najraje privošči kar osnovno jutranjo nego.

“Svoj obraz večkrat na dan osvežim z mlačno vodo, zjutraj pa ga dobro umijem. Najbolj pomembno je, da mu vedno nudimo dovolj vlage,“ pojasnjuje. Poleti, ko je vroče in sončno, se nameč koža hitro izsuši, na kar se žleze lojnice odzovejo tako, da začnejo pretirano delovati. Naša koža je posledično še mastnejša, obraz pa lahko napadejo celo akne. Zato svetuje, da s seboj vedno nosite razpršilo za obraz, ki vsebuje termalno vodo. Obvezen del vsakodnevne nege pa naj bodo tudi vlažilne kreme ter balzami, pri čemer nikar ne pozabite na svoje ustnice.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602