Vizita.si
image (28)

Novice

Pogled od blizu presenetil celo kritike ...

S.P.
08. 09. 2013 10.43
0

Ameriška pevka Miley Cyrus je znova presenetila s svojo vitko postavo, ki pa je bila deležna več skrb vzbujajoče kot pa pohvalne kritike. Ali 20-letnica pretirava z izgubo kilogramov?

Ko se je ameriška igralka, pop pevka in tekstopiska Miley Cyrus, ki je zablestela v televizijski seriji Hannah Montana, v nedeljo sprehajala po Los Angelesu, je bilo takoj jasno, kaj je pritegnilo vso pozornost mimoidočih, poroča otoški tabloid Mail Online. 20-letnica je namreč znova izbrala precej drzno garderobo, ki pa naj bi med drugim razkrila njeno že skrb vzbujajočo vitko postavo. “Miley je bila vedno zelo postavna. A tako ozkega trebuha, bokov in stegen še ni imela. Nad takšno suhico oboževalci niso bili ravno najbolj navdušeni,“ so ji očitali tuji mediji.

Medtem ko nekateri namigujejo, da bi naj njena teža nihala zaradi 'stresne' zveze z igralcem Liamom Hemsworthom, saj že dlje odlašata s poroko, spet drugi menijo celo, da bi se lahko borila z motnjami hranjenja, pa sama zagotavlja, da sta ona in njeno telo še vedno zdrava. “Z mano ter mojim telesom je vse v najlepšem redu. Če imam nekaj kilogramov manj, kar mi ugaja, še ne pomeni, da imam težave, kolikor slišim celo anoreksijo,“ je dejala.

Povedala je tudi, da se trenutne diete ne drži zato, da bi shujšala, temveč ker so ji tako svetovali zdravniki. “Ugotovili so, da moje telo slabo prebavlja gluten in laktozo, zato sem začela z brezglutensko dieto.“ Sicer pa je Miley tudi velika ljubiteljica vadbe, po kateri, pravi, se počuti kot prerojena. Vsak dan se odpravi na uro pilatesa, do 3-krat tedensko pa tudi na fitnes, kjer s pomočjo osebne trenerke Mari Winsor vzdržuje želeno težo. “Vsak ima svoj okus. Meni je pač všeč, da sem vitka, kakršna bom tudi ostala.“

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602