Vizita.si
image (28)

Novice

Mimoidoči niso verjeli svojim očem …

S.P.
03. 09. 2013 13.02
15

Jennifer Lopez se je v nedeljo po nakupih odpravila nenaličena in neurejena, kar je presenetilo tako mimoidoče kot tudi kritike in paparace. Preverite, kako 44-letnica skrbi za svojo kožo, da je ta še vedno tako sveža in mladostna.

Britanski tabloid Mail Online je poročal o presenečenem odzivu mimoidočih, ki so se v nedeljo imeli priložnost sprehoditi mimo nenaličene in neurejene Jennifer Lopez. Ena najbolj popularnih pevk na svetu, ki dom le redko zapusti brez nekaj pomoči stilista in vizažista, se je namreč z razmršenimi lasmi ter čisto kožo v spremstvu hčerke Emme odpravila po nakupih v Calabasasu, medtem ko se s prisotnostjo radovednih paparacev še zdaleč ni obremenjevala.

44-letnica se namreč zagotovo zaveda, da je prava naravna lepotica, saj na njenem obrazu ne moremo opaziti niti ene gubice ali mozoljčka, kar so opazili tudi sicer strogi tuji mediji. “Čeprav je lase ukrotila v manj kot minuti, z očali pa se ni trudila prikriti podočnjakov, je še vedno prečudovita. Kako ji to uspeva?“

Kot je povedala za Hollywood Life, je nega njene kože veliko manj zapletena, kot bi si mislili. Ne uporablja namreč veliko mask ali pilingov, saj se rada drži osnov. Skrbi naprimer le za zadostno vlaženje, zato si na obraz večkrat dnevno nanese vlažilno kremo, zjutraj in zvečer pa ga dobro očisti z izdelki, ki ji jih predpiše dermatologinja.

Po nasvetu Scott Barnes, strokovnjakinje za ličenje, se v zadnjih letih vse bolj izogiba tudi sonca. “Ravno zato sem tolikokrat naličena. Da prikrijem svojo bledoličnost, moram uporabiti veliko pudra,“ pa je priznala za ryanseacrest.com.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602