Vizita.si
image (28)

Novice

Mimoidoči niso verjeli svojim očem …

S.P.
08. 07. 2013 08.05
9

Britanski mediji so se znova obregnili ob zadnje fotografije slavne igralke Gwyneth Paltrow, ki je v spremstvu moža pokazala svojo pravi obraz. Je nenaličena še tako popolna kot sicer?

Chrisa Malrtina in Gwyneth Paltrow imamo le redko priložnost videti skupaj. Če že, je to zagotovo na rdeči preprogi, saj si svoj zakon želita obdržati karseda intimen. Zato pa so bili mimoidoči še toliko bolj presenečeni, ko so oskarjevo nagrajenko ter pevca skupine Coldplay ujeli med nakupovanjem v Londonu. Največ pozornosti je seveda nase nemudoma pritegnila nenaličena zvezdnica. “Oboževalci neurejene Gwyneth sprva sploh niso prepoznali, dokler ni parčka začelo obkrožati vse več paparacev,“ so se ob fotografije obregnili britanski tabloidi.

“Možnost so imeli videti, da v resnici le ni tako popolna, kot mnogi mislio, da je. Dobro je, da predvsem najstnice spoznajo, da tudi ona nima naravno brezhibne kože in lepih ter urejenih las. Za to je potrebno veliko dela profesionalnih stilistov in vizažistov.“ Vendar pa moramo kljub temu priznati, da je Gwyneth tudi takšna še vedno prava lepotica. Za vse tiste, ki so se spraševali, kaj je skrivnost njenega atraktivnega in sijočega videza, je zvezdnica na svojem blogu GOOP zapisala nekaj napotkov, po katerih se ravna in ki so postali stalnica v njenem življenju.

40-letnica se drži dokaj stroge diete in vse, ki mislijo, da je vegetarijanka, popravi: "Nisem vegetarijanka, le ne jem rdečega mesa. Jem pa ribe in perutnino, pijem veliko vode in zaužijem dovolj omega-3 maščobnih kislin.“ Za njeno postavo skrbi fitnes strokovnjakinja Tracy Anderson, ki je njen program vadbe sestavila kot 2 uri telovadbe na dan, šest dni v tednu. Kot pravi, je vsakodnevno potenje pravo razstrupljanje za kožo. Sicer pa so skrivnost njene lepote tudi dobri geni in sreča, ki jo deli s svojim soprogom, s katerim imata dva otroka - hčerko Apple in sina Mosesa. "Veliko se smejeva in smejeva se istim šalam. Všeč nama je ista glasba in počneva iste stvari.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602