Vizita.si
Nekoč si je Cameron brez slabe vesti privoščila hamburger in ocvrti krompirček, zdaj pa se je odrekla ocvrti hrani.

Novice

Mišičasta Cameron Diaz se je odrekla ocvrti hrani!

E. D.
09. 05. 2011 08.02
5

38-letna igralka ima že od nekdaj eno najbolj zapeljivih teles v Hollywoodu, a dolgo zanj ni prav posebej garala. Odkar se videva s športnikom Alexom Rodriguezom, redno obiskuje fitnes in skrbno pazi na prehrano.

Nekoč si je Cameron brez slabe vesti privoščila hamburger in ocvrti krompirček, zdaj pa se je odrekla ocvrti hrani.
Nekoč si je Cameron brez slabe vesti privoščila hamburger in ocvrti krompirček, zdaj pa se je odrekla ocvrti hrani. FOTO: Reuters
Še pred nekaj časa sta bila potenje v fitnesu in odpovedovanje najljubši hrani nekaj, kar postavni 38-letni igralki Cameron Diaz niti na misel ni prišlo.
Cameron Diaz
Cameron Diaz FOTO: Reuters

Svetlolaska je sicer bila vedno aktivna in se je rada ukvarjala s športom, kot je deskanje na vodi ali snegu, pohodništvo, tek. Vsem tem oblikam rekreacije je tudi pripisovala zasluge za lepo oblikovano telo, medtem ko je priznala, da telovadnic in fitnes centrov ne mara preveč ter da raje prosti čas preživlja na svežem zraku. Tudi na prehrano ji ni bilo treba posebej paziti in večkrat si je brez slabe vesti ali očitnih posledic na postavi privoščila kakšen hamburger in ocvrti krompirček.

Zdaj je očitno razmišljanje povsem spremenila, kajti precej ur tedensko preživi v telovadnici oziroma fitnesu, v katerem pridno trenira in dviguje uteži, kar je več kot vidno tudi na njeni vedno bolj mišičasti in možati postavi. Ker je treba za optimalne rezultate tudi pravilno jesti, se je 38-letnica celo odrekla hitri hrani in začela skrbno paziti, kaj in kako je. ''Nič več ne jem ocvrte hrane. Zdaj skrbno premislim, kaj pojem. Če namreč dviguješ težke uteži in hkrati nočeš imeti prevelikih mišic, potem moraš paziti, kaj ješ,'' je povedala Cameron, ki hoče kljub napornim treningom z utežmi še vedno ohraniti ženstveno postavo. ''Telesu moraš dati točno to, kar v takšnih okoliščinah potrebuje. Res moraš skrbno premisliti, kaj je najbolje zanj.''

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587