Vizita.si
image (28)

Novice

Je njen nasmeh res popoln? Poglejte od blizu …

K.P.
09. 10. 2012 16.06
23

30-letna lepotica slovi tudi po tem, da ima brezhiben nasmeh, s katerim je že očarala marsikoga. Tokrat pa so na njenem nasmehu opazili majhno napako, s katero brez dvoma ne bi hotela stopiti na rdečo preprogo.

Jessica Biel je med drugim s svojim nasmehom očarala tudi svojega partnerja Justina Timberlakea, s katerim nameravata v kratkem skleniti zakonsko zvezo in po malce hudomušnem ugibanju tujih medijev, naj bi prav utrujajoče priprave na poroko pustile manjši pečat tudi na njenem nasmehu.

Na igralkinih ustnicah so namreč opazili herpes, ki ga med drugim lahko izzove tudi stres, utrujenost, oslabljen imunski sistem, prehlad ali pomanjkanje spanca. Jessica pravi, da so njene lepotne skrivnosti povsem preproste in da na ustnicah najpogosteje uporabi le malo lip glossa nežnih odtenkov, zdaj pa bo zvezdnica verjetno morala uporabiti tudi malo mazila proti herpesu.

Odstraniti ga je možno tudi z obliži proti herpesu in tudi s propolisom, zalegel pa naj bi tudi čisti alkohol. Ob okužbi z virusom herpesa ta ostane v telesu vse življenje in se ponavadi pokaže takrat, ko pade odpornost. Prenaša se z dotikom in poljubom, zato zahteva posebno higieno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587