Vizita.si
image (28)

Novice

Mlada igralka osramočena v javnosti

S.P.
19. 12. 2012 08.08
5

Tudi britanska igralka Chelsee Healey je izkusila temno stran sveta slave. Paparaci so jo namreč ujeli v precej nerodnem trenutku, ko so ji prsi nevede pobegnile iz nedrčka, kar so zlobni jeziki že začeli pogojevati s precej sramotilnimi in nadležnimi namigovanji.

Priljubljena igralka Chelsee Healey, ki je v Veliki Britaniji zaslovela predvsem z vlogo v seriji Waterloo Roas, je znova šokirala v javnosti. Po ulicah Manchestra se je namreč sprehodila v kričeči rožnati obleki s precej globokim dekoltejem, ki je nedvomno privabil številne poglede, a žal iz povsem napačnih razlogov.

Videti je, da se 24-letnica ni ravno najbolje odrezala pri izbiri nedrčka, saj je bil že trenutek nepazljivosti dovolj, da je ta nenadoma ter nepričakovano nehal podpirati njene prsi, kar je rjavolaso lepotico precej osramotilo. Številni zlobni jeziki so se že "obesili" na teorijo, da se zvezdnica srečuje s precej nerodnim stanjem povešenih prsi, glede na njeno starost pa so o tem uspeli dvigniti veliko prahu. Spomnimo se, da se je to nedavno zgodilo tudi svetovno znani divi resničnostnih šovov Kim Kardashian, ki tovrstnim kritikam ni posvečala pretirane pozornosti in je številna dekleta po svetu že nagovorila, da je to za ženske z bujnim oprsjem precej normalno in običajno. Le čas bo pokazal, kako se bo s tem spopadla tudi ta temnolasa lepotica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587