Vizita.si
image (28)

Novice

Mlada pevka osupnila z nepričakovano spremembo

S.P.
01. 02. 2013 15.03
6

Članica priljubljene pevske skupine Sugababes – Keisha Buhanan, je z zadnjimi fotografijami svojega izklesanega telesa v začetku tedna znova navdušila javnost. Potem ko se je v preteklosti že večkrat borila z odvečnimi kilogrami, namreč teh danes praktično ne moremo več zaslediti.

Temnolasa lepotica Keisha Buchanan, ki je s svojo brezhibno postavo dolgo blestela kot ena izmed najbolj priljubljenih članic britanske pevske skupine Sugababes, se je v preteklih letih že večkrat borila z odvečnimi kilogrami, ki pa so precej spremenili njeno nekdaj utrjeno postavo. Raven trebušček so namreč sčasoma začele prekrivati vse polnejše obline in čeprav so oboževalci spremembo označili predvsem kot 'dobro', so ji zlobni jeziki dolgo očitali, da naj bi bila celo že malce 'predebela'.

V začetku tega tedna pa je zvezdnica vendarle vrnila udarec ter utišala vse tovrstne govorice, ko je na Twitterju objavila fotografijo znova izklesanega telesa. ''Številni posamezniki se še vedno ne zavedajo, da sem tudi jaz samo človek in da lahko nekatere besede v moje srce zarežejo globlje kakor nož. Prestajala sem težko obdobje, ko mi je preprosto ugajala nezdrava hrana, ki mojemu telesu zares ni prizanašala. Od dekleta, ki nastopa na odru, se pričakuje, da bom tam videti božansko, in ker to preprosto nisem bila, sem bila praktično prisiljena v spremembo,'' je pojasnila 28-letnica.

''Popolnoma sem spremenila svoj način prehranjevanja, saj sem z svojega jedilnika odstranila olje, sladkor ter vse ogljikove hidrate, vsaj 4-krat na teden pa sem se potila tudi med napornimi treningi v telovadnici. Po nekaj ur na dan sem izvajala vse mogoče vaje, od vaj za pridobivanje mišične mase in do vaj za izoblikovanje postave. Rezultat je bil že čez nekaj mesecev na dlani. Danes sem počutim veliko bolj samozavestno, zato komaj čakam, da se z dekleti znova podamo na glasbene odre ter zasijemo v svoji najboljši luči.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587