Vizita.si
image (28)

Novice

Mlada pevka vrgla puško v koruzo ...

S.P.
09. 10. 2012 09.58
11

Videti je, da bo Hillary Duff kaj kmalu obupala v boju z odvečnimi kilogrami, saj nikakor ne more nadzirati neustavljive želje po hrani. Ali bo šest mesecev naporne vadbe vendarle šlo v nič?

Novopečena mamica se že vse od marca, ko je povila svojega sinka, nenehno bori z odvečnimi kilogrami. Ti so med obdobjem nosečnosti nenadzorovano rasli in izrazito spremenili postavo mlade igralke, česar zagotovo ni bila najbolj vesela. "Vem, da me čaka težka in trnova pot, a se nanjo med časom dojenja še ne bom podala. Uvajanje strogih diet v tako pomembnem obdobju mojega in otrokovega življenja se mi zdi zelo nespametno," se spomnimo njenih trditev.

A videti je, da se od takrat kaj dosti ni spremenilo. Hilary se sicer že več kot pol leta večkrat na teden pridno poti v telovadnici, kjer se drži strogega režima vadbe, za utrditev ohlapnega trebuščka in stegen izvaja tudi vaje pilatesa, ki so jih posebej pripravili za njo. Žal zaradi pevkine ljubezni do hrane, ki se ji nikakor ne more odpovedati, rezultatov še kar ni in ni videti. "Že od vsega začetka se borim z nenehnim občutkom lakote. Nikakor se ne morem upreti slastnim piškotom, v zadnjem času pa me je popolnoma obsedel tudi sir. Želim si, da bi imela še eno roko, s katero bi lahko pograbila še več tovrstnih dobrot," se je pošalila Duffova, ki se ji cena, ki jo že dolgo plačuje, zagotovo ne zdi več smešna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587