Vizita.si
Ashley Tisdale

Novice

Ashley Tisdale spet razkazovala izklesano postavo

E. D.
07. 09. 2011 08.00
1

26-letna Ashley Tisdale je spet postavila na ogled svoje čvrsto telo. Oblekla je modre kopalke in se sproščala ob bazenu v Miamiju, kjer je na obisku pri svojem izbrancu. In kako zvezdnici uspeva ohranjati ploščat trebušček ter čvrsto zadnjico?

Ashley Tisdale
Ashley Tisdale FOTO: X17ONLINE.COM
26-letna igralka Ashley Tisdale, ki je zaslovela z vlogo v filmu High School Musical, pravi, da za svojo izklesano postavo krepko gara. Redno obiskuje telovadnico in skupaj z osebnim trenerjem pridno telovadi.

Z napornimi kardiovaskularnimi treningi, kot sta na primer tek in intervalno kolesarjenje, porablja kalorije in topi maščobne obloge, z vajami za moč, ki jih izvaja bodisi s težo lastnega telesa bodisi z utežmi, pa krepi in oblikuje mišice vsega telesa. Na vsakem treningu tako dela različne izvedbe trebušnjakov, počepov, izpadnih korakov, vzgibov in podobno. ''Vedno si vzamem čas za telovadbo – ne le zato, ker je to zdravo, temveč tudi zato, ker na ta način sproščam stres, s katerim se soočam pri svojem delu,'' je za revijo Allure magazine razkrila mlada igralka.

Poleg tega, da redno telovadi, skrbni pazi tudi na prehrano. V njeni dieti prevladujejo beljakovine in dobre maščobe, medtem ko se izogiba večjim količinam ogljikovih hidratov in škroba. Ashley, ki je sicer pri telovadbi in prehrani zelo dosledna, si en dan v tednu vzame samo zase in takrat si privošči, kar koli si zaželi. ''Nedelja je moj prosti dan in takrat lahko jem, kar koli si zaželim. Takrat prepovedi ne obstajajo. Privoščim si tudi ocvrt krompirček in kruh,'' je povedala mlada zvezdnica, ki se je pomena zdrave prehrane in redne telesne aktivnosti začela še toliko bolj zavedati zaradi diabetesa v družini. ''Ko sem izvedela, da dedek boleha za sladkorno boleznijo in da ima mejne vrednosti sladkorja v krvi tudi moja mama, sem vedela, da moram temeljito spremeniti prehrano,'' je razkrila. ''Uvidela sem, kako pomembno šport in zdrava prehrana doprineseta k boljšemu počutju in zdravju.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587