Vizita.si
Zac je za svoje mišice trdo garal, zato jih zdaj ponosno kaže svetu.

Novice

Mladi Zac Efron ponosno razkazuje izklesano telo

E. D.
07. 07. 2011 10.31
15

23-letni zvezdnik se je zaradi vloge marinca v filmu The Lucky One lotil napornih treningov, s katerimi si je izklesal telo. Svoje čvrste mišice je zvezdnik samozavestno razkazoval na malibujski plaži.

Zac je za svoje mišice trdo garal, zato jih zdaj ponosno kaže svetu.
Zac je za svoje mišice trdo garal, zato jih zdaj ponosno kaže svetu.FOTO: pacificcoastnews.com

Takoj, ko je 23-letni Zac Efron sprejel vlogo marinca, ki se bori v Iraku, se je lotil napornih telesnih priprav na vlogo. Za začetek je odšel v tabor, kjer se urijo marinci. ''Takoj, ko sem prišel tja, mi je bilo jasno, da so marinci iz povsem drugačnega testa, poleg tega so kakšnih 20 kilogramov težji kot povprečen človek,'' je povedal Zac, ki je hotel za snemanje imeti prav takšno mišičasto telo, kot ga imajo marinci. Treningi pa so bili vse prej kot lahki, je povedal zvezdnik, ki pa se je novi vlogi povsem predal in dal vse od sebe, da bi bil na filmskem platnu prepričljiv marinec. ''Gre namreč za zelo delikatno vlogo, ki mi je bila preveč pri srcu, da bi se je lotil zgolj na pol. Res sem hotel vanjo vložiti ves trud.''

Pred kratkim se je na malibujski plaži zabaval s prijatelji in zaradi izklesanega telesa pritegnil veliko pozornosti.
Pred kratkim se je na malibujski plaži zabaval s prijatelji in zaradi izklesanega telesa pritegnil veliko pozornosti. FOTO: pacificcoastnews.com

Zac je pridno treniral večkrat tedensko. Njegovi treningi so bili sestavljeni tako iz kardiovaskularne vadbe kot tudi iz dvigovanja uteži in treniranja na fitnes napravah. Paziti je moral tudi na prehrano. Mišice namreč za rast in izgradnjo potrebujejo več beljakovin, zato je mladi igralec moral jesti dovolj beljakovin in nekoliko manj ogljikovih hidratov. Je pa pred časom razkril, da ima rad predvsem športne aktivnosti v naravi. ''Rad imam pohodništvo, deskanje, plavanje, tenis – torej športe, pri katerih si zelo aktiven, a se hkrati tudi zabavaš. Kadar pa se odpravim v telovadnico, običajno izberem krožni trening,'' je povedal. To pomeni, da so vaje sestavljene v takšnem zaporedju, da obremenjujejo različne mišične skupine eno za drugo, med posameznimi vajami pa je zelo malo vmesnega odmora. S krožnim treningom se tako krepi tudi srčno-žilni sistem, kajti pulz je ves čas zvišan, tako se s tovrstno vadbo poleg mišične mase in moči postopoma povečuje tudi aerobna vzdržljivost.

Svoje izklesano telo zdaj 23-letni Zac ponosno kaže svetu. Pred dnevi so ga tako paparaci ujeli, ko se je na malibujski plaži zabaval s skupino prijateljev. V kratkih hlačah z vojaškim motivom, ki jih je spustil nizko na boke, je privabljal poglede marsikatere obiskovalke zabave.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587