Vizita.si
Jennifer si je v želji, da bi se vrnila v formo, pri treningu boksa zlomila zapestje.

Novice

Ups, malce je pretiravala ...

K.P.
12. 10. 2012 15.52
2

Vnema zvezdnice, da bi se pred snemanjem druge sezone serije vrnila nazaj v formo, je bila očitno prevelika, saj je precenila svoje zmožnosti in se med telovadbo poškodovala.

Jennifer si je v želji, da bi se vrnila v formo, pri treningu boksa zlomila zapestje.
Jennifer si je v želji, da bi se vrnila v formo, pri treningu boksa zlomila zapestje.FOTO: Fame

Jennifer Love Hewitt se pripravlja na snemanje druge sezone serije The Client List. Pred začetkom snemanja se je želela vrniti nazaj v formo, zaradi česar se je med drugim lotila tudi treninga boksa. 33-letnica je na družbenem omrežju zapisala 'Uganite, kdo si je včeraj zlomil zapestje, medtem ko je treniral boks, da bi bil 'fit' za drugo sezono! Preostanek dneva bom preživela v pižami', na kar so ji njeni sledilci poslali veliko lepih želja v upanju, da čim prej okreva.

Boks je sicer zelo intenzivna in nadvse učinkovita vadba, ki hitro pokaže rezultate, zahteva pa veliko kondicije in fizične pripravljenosti. Med zvezdnicami je zelo priljubljen, saj je kombinacija kardio vadbe, vadbe vzdržljivosti in vadb za definiranje mišic. Pogoste poškodbe so okrvavljeni členki, nategnjene mišice in poškodbe kolen. Zvezdnica pravi, da jo je zlomljeno zapestje sicer malce upočasnilo, ni pa je povsem ustavilo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587