Vizita.si
image (28)

Novice

’Moj mož obožuje moje 2,5 metra velike boke’

K.B.
09. 01. 2013 10.09
147

Koncept ženskih oblin pri 39-letni Mikel Ruffinelli dobi popolnoma nov pomen. Mikel se lahko pohvali z največjimi boki na svetu, ki v širino merijo kar 2, 5 metra. Kot pravi, je s svojim telesom zadovoljna in nima namena shujšati, njen mož pa njene obline obožuje.

Mama štirih otrok Mikel Ruffinelli iz Los Angelesa je na svoje obline izjemno ponosna in je za britanski Closeronline povedala, da zanje skrbi tako, da na dan zaužije okrog 3000 kalorij/12560.4 kJ. Niti na kraj pameti ji ne pade, da bi izgubila kakšen kilogram. ’’Obožujem svoje obline in ne vidim razloga, da bi shujšala, saj nimam nikakršnih težav z zdravjem. Obožujem mehiško hrano in angleški zajtrk. Moj mož meni, da so moje obline izjemno privlačne in v najini postelji je zelo vroče – ni ga položaja, ki ga ne bi mogla izvesti! Vsak dan posebej mi reče, da sem lepa. Moški ne marajo suhih deklet, ampak imajo radi velika,’’ je prepričana Mikel, ki mora skozi vrata postrani, ima doma z železom podprte sedeže in vozi tovornjak, saj je prevelika za v avto.

Kot najstnica je bila suha, a je težo začela pridobivati pri 22 letih, po rojstvu prvega otroka Andrewa iz njene prejšnje zveze. ’’Bila sem športnica in imela sem 63 kilogramov. Nikoli nisem imela težav s težo, le nekoliko večje boke sem imela, ki sem jih podedovala od svojih prednic.’’ Po rojstvu Andrewa se je zredila na 127 kilogramov, pozneje pa je rodila še tri otroke – danes 13-letno Destynee, 9-letno Autumn in 7-letno Justyce – in kilogrami so se kar nabirali. Danes tehta 191 kilogramov. ’’Mislim, da so to povzročile nosečnosti, saj ne vem, zakaj bi se tako zredila v boke. Vsak dan zaužijem 3000 kalorij/12560.4 kJ in vem, da se sliši veliko, a za nekoga moje velikosti to pravzaprav ni tako veliko. Za zajtrk pojem dve jajci s klobaso, slanino in nekaj krompirja. Za kosilo ocvrto ribo in ocvrt krompir, za večerjo pa največji obrok. Rada imam piščanca na žaru z rižem ali praženim krompirjem. Za prigrizek jem arašide, granola ploščice (priljubljena jed v Severni Ameriki) in čips.’’ Ali je to res samo 3000 kalorij/12560.4 kJ presodite sami, a Mikel vztraja, da je zadovoljna s svojo postavo in da diete niso prava stvar zanjo. ’’V preteklosti sem imela veliko težav s samopodobo zaradi močnih bokov in sem preizkušala različne diete, a niso delovale. Ko sem se postarala, sem se naučila imeti rada svoje telo in danes si ga ne bojim pokazati. Glavno je, da sem zdrava. Ukvarjam se z vodno aerobiko, saj ne morem teči. Težavo imam tudi pri nakupu seksi spodnjega perila, ki si ga dam izdelati po naročilu.’’

Mikel danes študira psihologijo, zadnjih pet let pa pozira za spletno stran Big Beautiful Women (velika, čudovita ženska). ’’Večinoma nosim spodnje perilo. Imam dve stilistki, ki izbirata moja oblačila. Z zgodnjim delom običajno nimata težav, težko pa je najti oblačila za spodnji del.’’ V smehu pa razkrije tudi, da je ne motijo komentarji ljudi, ki se na ulici začudijo nad njeno velikostjo. ’’Ko hodim po ulici, slišim ljudi, ki rečejo: ’Poglej to veliko rit.’ K sreči se znam dvigniti nad te pripombe. Sicer nočem postati še večja, a tudi nočem izgubiti svojih oblin. Videti sem čudovito in upam, da navdihujem tudi druge ženske, da si mislijo: ’Če je ona zadovoljna s svojim telesom, sem lahko tudi jaz.’’’

Mikel samozavesti ne manjka in prav je tako, a kljub vsemu se moti, ko pravi, da njena prekomerna teža ne vpliva na njeno zdravstveno stanje. Debelost povzroča sladkorno bolezen, visok krvni pritisk, artritis, večje možnosti za razvoj možganske in srčne kapi, poleg tega pa tolikšna teža predstavlja velik pritisk na sklepe.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (147)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587