Vizita.si
Orgazem žensk je tudi moški problem.

Moško zdravje

Moške skrbi med spolnim odnosom

Vasja Kralj
06. 01. 2010 09.56
0

Ne glede na to, da vas moški zagrabi in pelje v posteljo, ima lahko skrbi, zaradi katerih je v postelji nesproščen. Povzeli bomo štiri stvari, ki moške najbolj bremenijo med seksom.

Orgazem žensk je tudi moški problem.
Orgazem žensk je tudi moški problem.FOTO: iStockphoto
Roke: Moški menda ne vedo, kam bi med seksom z rokami. Skrbi jih, da ne bi dali rok kam, kamor ne sodijo in bi zaradi tega bili videti nespretni. Seveda, ko se moški sprostijo, vedo, kam z rokami in kje ne bodo delale gneče.

Teža je drugi velik problem. Kot ženskam tudi moškim ni vseeno, kakšni so videti, ko odvržejo oblačila. Zaradi tega se težko sprostijo, nesproščenost pa pri seksu ni ravno dobrodošla. Prav tako preobilne moške skrbi, da bi bili pretežki za svojo partnerico in da bi jo lahko “pomendrali”.

Vse je v glavi ...
Vse je v glavi ...FOTO: iStockphoto

Orgazem skrbi tudi moške, ne toliko lasten kot partneričin. Skrbi jih, da njihova partnerica ne bo doživela orgazma. Očitajo si, da česa ne delajo prav. Zato jih podpora njihove ljubimke dodatno spodbudi, predvsem pa jim da občutek, da ženska z njim uživa.

Na koncu ... Skrbi jih, ali imajo dovolj velik penis in ali je primerljiv s penisom njenega bivšega. Moški stežka vprašajo, jih pa zanima, ali so dovolj dobri za svojo partnerico in ali je njihovo orodje boljše, večje, predvsem pa spretnejše od orodja nekdanjih ... Vedeti je treba le eno, če je vaša partnerica zadovoljna z vami, ni nobene bojazni, predvsem pa nobene skrbi, da niste dovolj dobri v postelji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587