Vizita.si
Če gre verjeti zadnji britanski raziskavi, kavalirstvo med moškimi, predvsem mladimi, izumira.

Novice

Moški niso več to, kar so nekoč bili!

E. D.
26. 04. 2011 08.03
9

Britanska raziskava je pokazala, da med moškimi kavalirstvo izumira in da so vedno manj romantični. Predvsem mlajši moški se za ženske veliko manj trudijo, kot so se pred leti njihovi predniki.

Če gre verjeti zadnji britanski raziskavi, kavalirstvo med moškimi, predvsem mladimi, izumira.
Če gre verjeti zadnji britanski raziskavi, kavalirstvo med moškimi, predvsem mladimi, izumira.FOTO: iStockphoto

Britanci so se lotili zanimive raziskave, v kateri so o partnerskih odnosih in predvsem kvalitetah moških izprašali tako moške kot ženske. Študija je dala zanimive, a za ženske nič kaj razveseljive rezultate. Če gre verjeti najnovejšim dognanjem, namreč kavalirstvo med moškimi izumira, vedno manj dvorijo nežnejšemu spolu, vedno manj so pozorni do njih …

Kar 55 odstotkov žensk, vključenih v raziskavo, že več kot leto dni od svojega moškega ni dobilo ničesar v dar, medtem ko si je vsaka peta raje kar sama kupila darilce, saj se je naveličala čakati na svojega dragega.

Vsak deseti moški, mlajši od 25 let, sicer priznava, da je svoji boljši polovici podaril tisto, kar je sam dobil v poklon od nekoga drugega, hkrati jih kar 75 odstotkov svoji ženski nikoli ali res zelo zelo poredko podari rože. Ob tem pa jih je okrog 25 odstotkov priznalo, da rože na hitro kupijo kar na bližnji bencinski črpalki.

Kaj pa obletnice? Tudi te jim pogosto uidejo iz glave. 62 odstotkov v raziskavo vključenih moških, mlajših od 25 let, je priznalo, da ne vedo, kdaj imata s svojo boljšo polovico obletnico, medtem ko je le tri odstotke žensk priznalo, da so pozabile na ta pomemben datum.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587