Vizita.si
image (28)

Novice

Mož Lily Allenine terapevtke si je nogo amputiral sam

Ni.J.
25. 06. 2011 08.20
8

Mož hipnoterapevtke, ki med drugimi svoje usluge nudi tudi Lily Allen, si je svojo neuporabno nogo hotel amputirati kar sam. Amputacije se je lotil z žago, a je zaradi ran izkrvavel do smrti.

65-letnik je izkrvavel do smrti v domači kuhinji, medtem ko si je s kovinsko žago poskušal amputirati nogo, ki je ni mogel uporabljati. 

65-letni Barrie Hepburn se je pred leti na dopustu v južnem delu Francije, kjer sta z ženo imela počitniško hišico, s sosedom sporekel zaradi psa, v prepiru pa ga je sosed trikrat ustrelil. Upokojeni nepremičninski agent je napad doživel leta 2000, zaradi poškodb pa je postal priklenjen na invalidski voziček in nezmožen uporabljati noge.

Barriejeva žena je sicer odlična psihoterapevtka, ki vodi kliniko Harley Street. Na kliniki je zdravila že najrazličnejše zvezdnike, med drugimi tudi Lily Allen, a moževih namenov ni mogla preprečiti.

Preteklega avgusta so ga tako našli mrtvega na kuhinjskih tleh v mlaki krvi in s plastično vrečko zavezano okoli stegna, ki naj bi preprečevala krvavitev. S kovinsko žago si je skoraj v celoti že odžagal desno nogo, nato pa poklical rešilno vozilo in povedal, da močno krvavi. Takoj zatem je izgubil zavest, in preden so reševalci prispeli do njegovega doma, je bil že mrtev.

Barrie je bil navdušen oboževalec športnih avtomobilov, zato je leto pred smrtjo kupil avtomobilski salon. Ker ga je pohabljenost ovirala pri opravljanju dela, je bil trdno odločen, da se bo neuporabnih okončin znebil, a si nihče ni predstavljal, da bo to dejansko storil. Samomor je sicer poskušal storiti že dvakrat pred nesrečnim dogodkom, a je bila žena prepričana, da se je v zadnjih letih njegovo psihično stanje izboljšalo in stabiliziralo.

Vendar pa je zadnja preiskava odkrila, da se je Berrie velikokrat pozanimal pri kirurgih za amputacijo, doma pa naj bi na spletu iskal načine, kako amputacijo izvesti sam. Westminstrska mrliška oglednica dr. Shirley Redcliff je nedavno dejala, da je povsem očitno, da Berrie ni hotel storiti samomora, temveč si je želel le odstraniti neuporabni nogi. “Šlo je za nesrečen splet okoliščin, ki so se žal končale tragično,“ je še povedala.

Če imate v družini ali v krogu bližnjih koga, ki se spopada z depresijo, preberite, kdaj depresija lahko vodi v samomor in kako to preprečiti.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587