Vizita.si
Boji se mikrobov, ki se nahajajo v posteljnini.

Novice

Na dan je prišla 'neverjetna' skrivnost!

S.P.
21. 10. 2013 08.02
0

Prijatelj Lady Gaga naj bi tujim medijem razkril, da se zvezdnica na smrt boji umazanije, virusov, bacilov in mikrobov. Še posebej obsedena je z nakupovanjem protibakterijske posteljnine, za katero zapravi veliko denarja, prati pa ji jih morajo v kemični čistilnici.

Ste že slišali za ljudi, ki se na smrt bojijo umazanije, virusov, bacilov in mikrobov? Kot poroča ameriški tabloid Star pulse, je med njimi tudi ameriška pevka Lady Gaga, katere življenje se med bivanjem v različnih hotelih vrti predvsem okoli pranja in nakupovanja nove posteljnine.

To nenavadno skrivnost naj bi tujim medijem razkril njen neimenovani prijatelj, ki namiguje, da se 27-letnica bori z obliko misofobije, po kateri je bil znan tudi kralj popa Michael Jackson, ki je na obrazu nekaj časa celo nosil zaščitno masko. No, razvpita zvezdnica sicer še ni šla tako daleč, bi pa naj bila vendarle obsedena z izbiranjem le najbolj prefinjene protibakterijske ter antialergijske posteljnine, ki jo v strahu pred pršicami večkrat tedensko pere izključno v kemični čistilnici.

In čeprav se je pred njenimi strahovi res dobro kar najbolje zaščititi, pa bi s tako drastičnimi ukrepi vendare malo pretiravali. Dovolj bo že, če boste skrbeli za redno ter temeljito umivanje rok, ki je za zdaj najučinkovitejše orožje in preventiva pred okužbami ter boleznimi. Namesto navadnega mila pa lahko uporabite naprimer dezinfekcijskega, ki ne le čisti temveč tudi razkužuje dlani.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587