Vizita.si
image (28)

Novice

Na robu samomora tudi britanska manekenka

S.P.
26. 11. 2012 10.45
6

Kljub temu da je danes Chloe Sims del slave in razkošja, ki ji ga številni še kako zavidajo, pa žal ni bilo vedno tako. Tudi 31-letna manekenka se je namreč borila s hudimi psihičnimi težavami, ki pa bi skorajda terjale tragičen konec.

V priljubljenem resničnostnem šovu The Only Way Is Essex smo je vajeni vedno nasmejane in brezskrbne, zato ni nihče pričakoval tega, kar je bila rjavolasa lepotica pripravljena razkriti v svoji nedavno izdani avtobiografiji The Only Way Is Up. Kljub temu da Chloe Sims danes uživa v razkošju in živi na videz popolno življenje, ni bilo vedno tako.

Težke okoliščine, kot sta nadlegovanje vrstnikov že v ranem otroštvu ter namerna splavitev otroka, so namreč močno okrhale njeno psihično stanje in skorajda zahtevale tragičen konec. “Le še vprašanje časa je bilo, kdaj me bo zbodla tista pika na i, ki bo zameglila moj razum. Bila sem že tako potrta in depresivna, da se je moj tedanji partner odločil končati najino razmerje, sama pa bi zaradi tega skoraj končala svoje življenje. Nisem prenesla misli na to, da bi me v tem obupu pustil samo, zato sem stekla v kuhinjo, vzela nož in ga pritisnila ob svoje zapestje,“ se spominja 31-letna manekenka.

“Počutila sem se tako prezrto, osamljeno in ničvredno, da nič več ni imelo pravega smisla. Nakar pa me je spreletelo nekaj, na kar sploh nikoli ne bi bila smela pozabiti. Pomislila sem na to, kako bi moja dejanja utegnila vplivati na mojo majhno Mady in nemudoma trdo pristala na realnih tleh. Spomnila sem se vseh lepih stvari v življenju in pretehtala, zakaj se resnično splača živeti,“ pa je danes zadovoljna in znova dobrovoljna Chloe, ki česa takšnega ne bi nikoli več ponovila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587