Vizita.si
image (28)

Novice

To se zgodi, ko zvezdnice pretiravajo ...

L.E.
27. 05. 2012 08.04
28

Pretiravanje velikokrat škoduje. Prav trud, da bi bile videti lepše, naj bi v primeru številnih zvezdnic deloval v njihovo škodo. Kaj se je denimo zgodilo z rokami Meg Ryan?

Meg Ryan je vedno pazila na lep videz. Prehranjuje se izredno disciplinirano, redno telovadi, poslužuje se botoksa, s polnili si je povečala ustnice. Toda naravno privlačna zvezdnica bi se lahko malo bolj sprostila. Pretiravanje včasih tudi škoduje. Prav to naj bi bilo namreč krivo, da lahko na njenih rokah vidimo tako nabrekle vene.

Meg ima 50 let, zato je seveda normalno, da njeno telo kaže nekatere posledice staranja in da ni ravno popolno. Toda tako izrazitih ven vseeno ne bi smela imeti. Videli smo jih tudi že pri Madonni, Sarah Jessici Parker in Angelini Jolie. Le zakaj sploh nastanejo? Strokovnjaki pravijo, da so te posledica pretiravanja s telovadbo, saj ta poviša arterijski krvni tlak, kar včasih izboči krvno plazmo, bolj tekočo sestavino krvi. Plazma naj bi nato pritisnila na mišice, posledično bolj otečene mišice pa na kožne vene. Ker imajo vene stene, ki so tanjše od arterijskih, so na takšne pritiske veliko bolj dovzetne. Toda takšnih ven po navadi ne morete videti pri vseh, ki pretiravajo s telovadbo. Večinoma se bolj poznajo pri ljudeh, ki so že tako precej vitki oziroma imajo zelo malo odvečne maščobe. Pogosto glede na to, koliko energije porabijo, celo premalo pojedo in popijejo. Še bolj vidne pa postanejo, ko se ljudje starajo. Tudi Madonnina osebna trenerka Tracy Anderson je potrdila, da so bile pri njeni varovanki za tako vidne vene krive tudi po tri ure dolge vadbe joge. “Ko sem začela delati z Madonno, sem ji dejala, da pozabi na vse, kar se je naučila do sedaj, in da se odreče pretiravanju z jogo, ki ji je tako poudarilo vene,“ je dejala enemu od britanskih medijev.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587