Vizita.si
image (28)

Novice

Na vlaku ji je razžrlo zadnjico

S.C.
07. 04. 2012 09.11
24

Ko se je z vlakom vračala iz službe, je 27-letna Malezijka sedla na sedež, polit z nevarno kislino, ki ji je dobesedno razžrla desno stran zadnjice.

Nič hudega sluteč se je 27-letna frizerka, znana pod imenom Ms Law iz Malezije, vkrcala na vlak proti domu v Yishunu. “Sedla sem na enega izmed prostih sedežev, toda nisem bila pozorna, da je moker,“ pripoveduje.
Prepričana, da je samo voda, je nemudoma zamenjala sedež v upanju, da se ji bodo hlače kmalu posušile. Toda ni minila niti minuta, ko je začutila žgoč občutek na desni strani svoje zadnjice, ostra bolečina se je iz trenutka v trenutek stopnjevala. “Vstala sem, plačala in izstopila na naslednji postaji,“ še pove Ms Law.

Na postaji jo je zagledal uslužbenec, kako se zvija v bolečinah in nemudoma poklical reševalce.

Zdravniki so za dlan veliko rano ustrezno oskrbeli, toda na videz nedolžna brazgotina bo zahtevala še dodatno nego. “Zadnjico ji je tako rekoč razžrlo, predvidevamo, da je šlo za žveplovo kislino, več bo pokazala nadaljnja preiskava,“ pojasni dermatolog dr. Chen Lin Ai iz bolnišnice Mount Elizabeth. “Rana se ne bo tako hitro zacelila, ostala ji bo grda brazgotina, v najslabšem primeru pa bo potrebna presaditev kože.“ Ms Law je zaenkrat še na bolniškem dopustu, težko hodi, spi lahko le na trebuhu, ima težave pri umivanju, sedeti pa tako ali tako ne more. Tiskovni predstavnik železnic se je javno opravičil Ms Law za nesrečo in naročil podrobno preiskavo, ki bo pokazala, kdo je odgovoren za neljubi dogodek.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602