Vizita.si
image (28)

Novice

Nad tem so bili presenečeni celo strokovnjaki!

K.P.
27. 08. 2012 10.10
18

Da se medicinski čudeži res dogajajo, potrjuje tudi primer iz Britanije, kjer je novorojenčica Princess Tiiaana Majewski premagala grozljive napovedi zdravnikov.

Zdravniki so za malo Princess Tiiaano Majewski še pred njenim rojstvom napovedovali najbolj črn scenarij, saj so med pregledom z ultrazvokom odkrili, da njen srček ne leži na levi strani telesa, marveč na desni. Odkrili so tudi, da se pri deklici ni razvilo desno pljučno krilo ter da nima leve ledvice. Zaradi vseh zdravstvenih težav so zdravniki 19-letno bodočo mamo Charley Majewski že pripravili na dejstvo, da deklica po vsej verjetnosti ne bo dočakala niti svojega rojstva, a je bila malčica kljub vsemu tako močna, da je presenetila celo strokovnjake. Medtem ko je rasla v trebuščku svoje mame, se je ena stran njenih organov razvila toliko, da je nadomestila tudi funkcijo manjkajočih organov. Princess Tiiaana je bila rojena v 39. tednu nosečnosti in je tehtala 2,7 kilograma, zdaj, 20 tednov po rojstvu, pa je deklica doma pri svojih starših in kardiologi iz otroške bolnišnice Alder Hey v Liverpoolu trdijo, da je okrevala tako dobro, da ne potrebuje nobene operacije. "Leva stran pljuč in desna ledvica sta zdravi in nadoknadita manjkajoče organe. Zdravniki so naravnost začudeni nad njenim napredkom. Je pravi čudež,“ je za revijo The Sun povedala 19-letna mama novorojenčice. Občutke je povzel tiskovni predstavnik bolnišnice Warrington: "Odlično je slišati, da deklica tako okreva.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587