Vizita.si
image (28)

Novice

Ženska, ki vsak dan doživi 200 orgazmov

A.Ž.
10. 08. 2009 09.38
3

Ženska, ki doživi 200 orgazmov na dan, deček, ki ne spi, moški, ki se ne more zrediti. Si predstavljate takšno življenje? To je le nekaj ekstremnih primerov posebnih bolezni ...

Ženska, ki vsak dan doživi 200 orgazmov

24-letno Britanko Sarah Carmen vzburi praktično vsaka stvar. Ima redko obliko bolezni sindrom trajnega spolnega vzburjenja. „Da se pomirim, včasih seksam tako veliko, da se včasih že kar dolgočasim. Moškim pa seks z menoj sploh ni tako zabaven, saj vrhunec doživim takoj, sploh ne potrebujem predigre,“ razlaga mladenka.

Pravi, da je tako številčne orgazme začela doživljati zaradi posebnih tablet, ki jih je uživala. „Po nekaj tednih jemanja sem ob vsaki malenkosti, ki ni bila nujno povezana s seksom, postajala vedno bolj in bolj vzburjena. Doživljala sem zaporedne orgazme. Začelo pa se je v postelji z mojim fantom. Seks je trajal tudi štiri ure in več. Moj fant je bil dobesedno šokiran nad tem, koliko orgazmov sem doživela. Tudi ko sva nehala seksati, sem še naprej doživljala orgazme. Samo pomislila sem na njegove dotike, že sem bila vzburjena. Stopnjevalo se je do te mere, da sem dnevno doživela tudi do 200 orgazmov.“ S fantom sta se kasneje razšla.

Mladenka ima še danes težave. Predvsem s fanti. Novega fanta sicer ima, vendar ta le stežka sledi njenemu tempu v postelji. A dekle pravi, da si tudi sama ne more kaj dosti pomagati. „Tudi sama bi si želela malce miru pred orgazmi in seksom, pa mi to ne uspeva najbolje.“

Moški, ki se ne more zrediti

Mr. Perry, 59-letni Američan lahko uživa kakršno koli hrano (neomejene količine sladkarij, hamburgerjev in drugih nezdravih jedi) in se ne bo zredil niti kilograma. Perry ima namreč redko obliko posebne bolezni "lipodystrophyjo". Zaradi nje njegovo telo neverjetno hitro porablja maščobe.

V otroštvu je bil Perry precej zaobljen deček. Pri 12 letih pa se je njegovo stanje spremenilo. Maščobo je izgubil dobesedno čez noč. Ker je izgubil toliko kilogramov naenkrat, pa je začel jesti velike količine hrane, da bi nadomestil izgubljeno, vendar neuspešno. Zdravniki so le s težka ugotovili, kaj je dečku. Po mnogih testiranjih pa so zdravniki končno ugotovili, da boleha za zelo redko obliko bolezni. Njegovo telo proizvaja šestkrat več inzulina, kot je normalno. Zdravniki so v šali dejali, da so to sanje vsakogar, ki mu kilogrami povzročajo sive lase.

Deček, ki nikoli ne spi

Triletni Rhett Lamb je povsem normalen deček. Od svojih vrstnikov pa se razlikuje po eni stvari: ne more spati. Deček je namreč buden 24 ur na dan. Spanca ne potrebuje. Starši so se na vse pretege trudili, da bi ga uspavali, a neuspešno. Tudi za zdravnike in psihologe je malček pravi fenomen. A po dolgoletnih raziskavah in pogovorih so le prišli do zaključka: predel v možganih, ki je odgovoren za spanje, je dobesedno ukleščen v hrbtenjačo. Kot ga ne bi bilo, zato deček sploh ne potrebuje spanca.

Dekle, ki je alergično na moderno tehnologijo

Za mnoge so avtomobil, mobilni telefon, mikrovalovna pečica in računalnik popolnoma običajen del življenja. Žal to ne velja za Britanko Debbie Bird, za katero je življenje v 21. stoletju prava mora. Debbie je namreč alergična na vse naprave moderne tehnologije.

Preobčutljiva je namreč na valovanja, ki prihajajo iz elektromagnetnega polja. Kadar koli se znajde v bližini računalnika ali druge podobne naprave, se na njeni koži pojavijo boleči rdeči izpuščaji, pojavi se ji tudi huda oteklina pod očmi. Zaradi tega je njen dom praktično brez vsake sodobne naprave. Birdova pravi, da je dobesedno izolirana od celega sveta.

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 580