Vizita.si
Nadya Suleman si želi postati Angelina Joli.

Operacije

LEPOTNE OPERACIJE: Angelina Jolie dobila svojo dvojnico!

Ni.J.
13. 01. 2010 12.19
4

Ste si kdaj želeli, da bi bili videti tako kot vaš najljubši junak iz risank? Da bi bili enaki kot vaš najljubši filmski igralec? Poglejte, kaj vse so ljudje pripravljeni storiti zaradi obsedenosti z nekom in koliko so za to pripravljeni zapraviti!

Nadya Suleman si želi postati Angelina Joli.
Nadya Suleman si želi postati Angelina Joli.FOTO: X17ONLINE.COM
Mnogi ljudje se za lepotne operacije odločajo zaradi nezadovoljstva z določenim delom telesa. Nekateri pa so pripravljeni storiti vse in še več, da bi bili enaki kot nekdo drugi. Kdo bi rad bil kdo?

Mama osmerčkov kot Angelina Jolie

Mamica osmerčkov Nadya Suleman naj bi bila že na več plastičnih operacijah, s katerimi je želela postati čim bolj podobna Angelini Jolie. Plastični kirurg dr. Anthony Youn pravi, da imata Angelina in Nadya povsem enake obrvi, podobno čelo, ustnice in nos. Poleg tega sta obe stari 33 let in obe vzgajata več otrok, navkljub vsemu pa Nadya pravi, da še nikoli ni legla pod nož lepote.

Rada bi bila kraljica Nefretete

Angležinja Nileen Namita, 49-letna umetnica in mati treh otrok, si je vse življenje želela biti podobna Nefreteti, skrivnostni kraljici Starega Egipta. Da bi uresničila svoje sanje, je v 20 letih prestala kar 51 lepotnih operacij ter zanje zapravila približno 220.000 evrov. Vseh 51 operacij je imela na obrazu, med drugim kar osem operacij nosu.

Babica Jessica Rabbit

57-letna babica Anette Edwards je zapravila 12.000 evrov zato, da bi bila videti kot Jessica Rabbit, junakinja iz risanke Zajec Dolgouhec. To je želela narediti zato, ker ji je bila Jessica tako močno všeč in ker ima rada zajce. Vse lepotne operacije so ji naredili naenkrat – operacijo prsi, dvig obrvi in več injekcij botoksa.

Mati enaka kot hči

Janet in Jane Cunliffe sta na prvi pogled sicer videti kot sestri, a sta v resnici le mati in hči. Janet je, da bi zmanjšala 22 let razlike med njo in hčerjo, za lepotne operacije zapravila približno 9.000 evrov. Sedaj imata obe svetle lase, podobno postavo in noge. Obe tehtata 51 kilogramov in sta visoki 1,70 metra. Edina razlika med njima je, da ima Jane rjave, Janet pa modre oči.

Še bolj identični enojajčni dvojčici

Nekateri enojajčni dvojčki delajo vse v paru – od oblačenja pa do bolezni. Jo in Kerry Burton pa si želita biti še bolj podobni, kot sta si v osnovi. Ko si je Jo dala operirati nos, ji je Kerry takoj sledila. Od takrat sta za lepotne operacije zapravili že 67.000 evrov. Na vseh operacijah sta bile istočasno, operiral pa ju je isti kirurg.

Michael Jackson v ženski vlogi

39-letna Miki Jay je, odkar je zmagala na bitki talentov leta 1991, obsedena z Michaelom Jacksonom. Da bi mu bila bolj podobna in da bi dokazala, da lahko oponaša Michaela tudi, če ni temnopolta in moškega spola, se je odločila, da se bo dala operirati. Jay je za plastične operacije nosa, brade in ličnic zapravila 12.000 evrov, vendar pa z oponašanjem kralja popa letno zasluži 140.000 evrov.

Umreti hoče kot Demi Moore

29-letni Lisi Connell so pred dvema letoma v možganih odkrili tumor, ki se ga ne da odstraniti. Takrat se je odločila, da želi umreti podobna Demi Moore. Lisa bo za operacije porabila 45.000 evrov, ki jih je njena mama hranila za Lisino poroko. V bitki s časom bo Lisa prestala liposukcijo, operacijo prsi, dvig obrvi, korekcijo kože in zob.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587