Vizita.si
Mednožje

Novice

Najbolj nenavadni parfumi

E. D.
09. 07. 2010 11.32
3

Si predstavljate parfum, ki bi vas s svojim vonjem ves čas spominjal na intimne dele? Ali takšnega, ki bi na vas pustil barvne madeže, ki pa bi sčasoma zbledeli? Kaj pa parfum, ki diši po mesu? To je le nekaj sila nenavadnih dišav, namenjenih drznim in drugačnim.

Debele laži
Debele laži FOTO: iStockphoto
Parfum z vonjem po vagini

Moški, si predstavljate, da bi si lahko nadeli vonj po ženski? Da bi vas ves dan na tiho in drugim popolnoma neopazno vzburjal vonj po njenih intimnih predelih in bi vam ves čas buril domišljijo? To je zdaj mogoče, kajti na trgu je že nekaj časa parfum, ki ima vonj po ženski vagini. Nenavadno, ni kaj, a resnično. Uporaba je popolnoma preprosta, le pretiravati ne smete s količino, kajti dišava je namenjena predvsem uporabniku in njegovemu zadovoljstvu, ne pa tudi širši okolici, kot je to sicer značilno za ostale parfume. Stekleničko je treba najprej rahlo pretresti, potem pa res majhno količino rumenkaste tekočine s pomočjo majhne kroglice nanesete na zapestje. Vonj po ženski vas bo tako spremljal, kamor koli boste šli. Marsikateri si z nenavadno dišavo pomaga tudi pri samozadovoljevanju. In cena? Menda le okrog 20 evrov.

Mednožje
Mednožje FOTO: iStockphoto

Parfum z vonjem po mesu

Eno od ameriških podjetij s hitro hrano je izdelalo toaletno vodico, ki ima vonj po mesu. Zanjo je treba odšteti le tri evre, vendar morebitne uporabnike opozarjajo, da dišava ni primerna za tiste, ki so nenehno lačni, saj bodo zaradi omamnega vonja po mesnih dobrotah lačni še bolj. Odsvetujejo jo tudi vegetarijancem.

Parfum z vonjem po siru

Morda je ravno za vegetarijance bolj primeren prav tako nenavaden parfum, ki diši po modrem siru. Dišavi pa so dodane še arome rmana, baldrijana, modre kadulje ter semena angelike. Parfum je nastal v Veliki Britaniji, natančneje Manchestru, njegovi proizvajalci pa pravijo, da vas bo vonjava spomnila na naravo, zemljo in kulinarične dobrote.

Parfum z vonjem po jastogu

Si predstavljate, da bi ves dan oddajali vonj po ribah? No, če ste takšen morski oziroma ribji navdušenec, potem bi morda bil parfum z vonjem po jastogu pravi za vas. Gre za skrbno izbrano mešanico arom, ki spominjajo na morje in med katerimi prevladuje aroma jastoga.

Nekateri parfumi so vse prej kot običajni. Vonj imajo po hrani, celo po znoju, krvi, ženskem mednožju ...
Nekateri parfumi so vse prej kot običajni. Vonj imajo po hrani, celo po znoju, krvi, ženskem mednožju ...FOTO: iStockphoto

Parfum z vonjem po znoju in krvi

V kategorijo 'saj ni res, pa je' bi verjetno marsikdo uvrstil tudi parfum, ki je naprodaj v eni sami prodajalni v New Yorku. Parfum si namreč zaradi vonjav pravzaprav komajda zasluži naziv dišava, kajti v resnici vse prej kot diši. Vonj je namreč nekakšna mešanica znoja, kislosti in krvi. In zato se marsikdo sprašuje, le kdo bi si kupil in nosil takšen nič kaj privlačen parfum? Verjetno ne prav veliko ljudi, glede na to, da ga prodajajo v eni sami trgovini na celem svetu.

Parfum, ki vas umaže z modro barvo

Če vas je misel, da bi se preprosto prepustili norosti in poškropili s sprejem z barvo, vedno tiho navduševala, potem vam bo verjetno všeč parfum, ki na vaši koži in obleki pusti živo modre madeže. Poleg tega tudi sama embalaža spominja na stekleničke razpršil, v katerih so barve za slikanje grafitov. A dobra novica je, da modre pike čez čas izginejo in na živo moder parfum spominja le še vonj.

Parfum z vonjem po marihuani

Za tiste, ki radi živijo na robu, ki obožujejo nevarnost, adrenalin, avanture, so ustvarjalci parfumov ustvarili takšnega, ki ima vonj po marihuani. Vanj so dodali še aromo vanilje, čokolade in citrusov, tako da je dišava hkrati sveža in na nek način tudi eksotična, pravijo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587